Pentru Casa Garantat

Incalzire in Pardoseala

Incalzire in Pardoseala

Sistemele de incalzire in pardoseala, au cunoscut o dezvoltare atat tehnologica cat si comerciala, ele fiind din ce in ce mai des folosite pentru incalzirea de locuinte, hale industriale, spatii comerciale si cladiri de mari dimensiuni.

Metoda de calcul rapid aici.

Venim in intampinarea ta si iti transmitem faptul ca ne poti trimite o schita cu podeaua ta, iti trimitem un calcul preliminar si daca esti de acord cu propunerea noastra in cateva ore poti primi si proiectul pentru a incepe lucrarea.

Acesta dezvoltare se datoreaza catorva caracteristici:

1. Confort termic ridicat - incalzirea in pardoseala ofera un nivel de confort termic mai ridicat fata de sistemele traditionale (radiatoare sau ventiloconvectoare), deoarece permite o distributie relativ uniforma a incalzirii incaperii in zona de activitate umana si permite obtinera unor temperaturi superioare in zona inferioara a corpului; de aceea este recomndata pentru cladiri cu tavane inalte sau cu suprafete mari de pardoseala.
2. Avantaj estetic - acesta deriva din disponibilitatea totala a spatiului interior; amenajarea interioara si asezarea mobilei nu sunt restrictionate de prezenta corpurilor de incalzire.
3. Igiena - o alta prerogativa a sistemului de incalzire in pardoseala este absenta combustiei prafului atmosferic (tipica sistemelor traditionale), care ar putea cauza iritatii ale cailor respiratorii; - sunt eliminate conditiile de formare a igrasiei.
4.Consum de caldura mai redus fata de sistemele traditionale - consumul energetic este diminuat cu 15-20%, datorita joasei temperaturi a fluidului, suprafetei mari de distribuire a caldurii si a unui schimb termic minim intre pardoseala si peretii reci.
5. Exploatare confortabila - nu necesita intretinere, silentiozitate in functionare, posibilitati variate de automatizare.

Sisteme de incalzire in pardoseala sunt compuse din:panou izolant (polistiren), tub din polietilena, folie PE izolanta, banda perimetrala, colectoare industriale, plasa electrosudata, sine de plastic, clipsuri pentru fixarea tevilor, adezivi lichizi.

 

Video Montaj Incalzire Pardoseala

 

Nu exista produse conform criteriilor selectate.