Pentru Casa Garantat

Despre HELCO-HELMAT

HELMAT este un proiect 100 % romanesc ce a pornit din dorinta de a promova produse si servicii variate, la preturi corecte, pastrand in permanenta criteriul calitatii, pe o piata a materialelor de constructii tot mai volatila.  Structura DIY s-a conturat in timp, fiind imbunatatita permanent si adaptata solicitarilor venite din partea clientilor si colaboratorilor, adaugand elemente noi in fiecare proces al dezvoltarii noastre.

Dupa 12 ani de experienta in alegerea celor mai bune  produse, oferte de neegalat, solutii inovative, potrivite oricaror cerinte si mii de clienti satHELMAT, Bd. Decebal, nr.23isfacuti, am decis largirea serviciilor magazinului nostru prin  implementarea  modulului de comenzi online.  

Solutii optime, simple si concrete pentru clientii nostri!

Helmat a muncit mult pentru a isi dezvolta o echipa de profesionisti, ale caror cunostinte combinate, a caror experienta si abilitati sa fie puse la dispozitia clientilor.

Platforma prietenoasa iti permite sa comanzi online produsele pe care le doresti sau sa consulti catalogul cu oferta noastra, sa aflii informatii despre stocuri si termene de livrare, astfel incat atunci cand vii in magazin sa stii exact ce produse exista si in ce conditii pot fi achizitionate. Tot aici, poti gasi informatii despre optiunile de livrare a produselor comandate, atat in Craiova, cat si la nivel national.

Combinand profesionalismul angajatilor cu o indelungata activitate in cercetarea necesitatilor din domeniu am invatat sa facem lucrurile diferit. 

Echipa noastra  urmareste in permanenta obtinerea performantei, aplicandu-si principiile in tot ceea ce face.

In special pentru voi, cei care ne faceti placerea de a ne vizita, va multumim si va dorim cumparaturi placute!

Laurentiu Ilie Mare
Manager HELMAT