Pentru Casa Garantat

VATA MINERALA 5/10 8.04/16.08 MP KNAUF

Mai multe poze

VATA MINERALA 5/10 8.04/16.08 MP KNAUF

PRET: 110,00 Lei
SKU: VATA URSA 10/5 (80)

Vata minerală naturală Knauf Insulation obţinută cu ECOSE Technology este mult mai uşor de manipulatmai fină, mai puţin prăfoasă, fără miros, uşor de tăiat. Aceasta oferă un nivel superior de sustenabilitate, reduce emisiile poluante generate de procesul de producţie şi expunerile de la locul de muncă.Ofera costuri competitive faţă de vata noastră minerală tradiţională si asigură toate beneficiile cu care v-aţi obişnuit, oferite de vata noastră minerală tradiţională. 


Proprietăţile de termoizolare, rezistenţă la foc, clasa de protecţie la incendiu, izolare fonică, absorbţia zgomotelor şi proprietăţile mecanice, precum şi conţinutul reciclabil, cu sustenabilitatea îmbunătăţită a produsului.


 

Description

Detalii

Produsele din vată minerală Knauf Insulation obţinute cu ECOSE®Technology nu au aspectul şi nici textura similare altor tipuri de izolaţii pe care le-aţi mai întâlnit. Este folosită o tehnologie nouă, revoluţionară, de obţinere a unui liant fără formaldehide, pe bază de materii uşor regenerabile care înlocuiesc produsele chimice pe bază de petrol flosite la scară largă pentru alte tipuri de produse de izolare. ECOSE Technology, liant pe bază de materii biologice, rezultat a 5 ani de cercetare intensivă, conferă fineţea deosebită şi nuanţa maronie, naturală a noii generaţii de vată minerală. Nuanţa maronie, naturală reprezintă un nivel superior de sustenabilitate şi asigură o manipulare mult mai uşoară, care nu au mai fost înregistrate până acum.
 

In condiţiile în care, în acest moment, orientarea este către creşterea responsabilităţii faţă de mediul înconjurător şi utilizarea de produse fără formaldehide, vata minerală Knauf Insulation cu ECOSE Technology se bazează pe grija deja deosebită faţă de mediu avută în vedere la producerea vatei minerale de sticlă tradiţionale. Noua vată minerală naturală Knauf Insulation nu conţine coloranţi artificiali sau adaos de formaldehide.
 

Odată cu nuanţa maronie, naturală, noua generaţie de vată minerală este mult mai plăcută la atingere păstrând aceleaşi performanţe superioare pe care le regăsim şi la vata minerală de sticlă tradiţională: izolare termică şi fonică ridicate şi rezistenţă la foc. Produsele Knauf Insulation cu ECOSE Technology sunt la fel de bune ca şi cele tradiţionale – doar că … în mod NATURAL, mult mai bune!
 

Pareri

Recomandam si urmatoarele produse:

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.