Pentru Casa Garantat

Pensule

Tabel Lista

Seteaza descrescator

7 Articol(e)

 1. pensula rotunda 40 mm mtx
  PRET: 3,00 Lei

  Pensula rotunda din par natural, cu un diametru de 40 mm, proiectata pentru a lucra cu lacuri si vopsele. A fost realizata pentru vopsirea suprafetelor mici si este rezistenta la compozitii agresive. Perii sunt bine fixati cu o banda din plastic, acestia fiind din fire naturale, despicate la capete. Pensula mai este prevazuta si cu un maner din lemn.

  Vezi mai mult
 2. pensula rotunda 45 mm mtx
  PRET: 4,00 Lei

  Pensula rotunda din par natural, cu un diametru de 45 mm, proiectata pentru a lucra cu lacuri si vopsele. A fost realizata pentru vopsirea suprafetelor mici si este rezistenta la compozitii agresive. Perii sunt bine fixati cu o banda din plastic, acestia fiind din fire naturale, despicate la capete. Pensula mai este prevazuta si cu un maner din lemn.

  Vezi mai mult
 3. pensula rotunda 50 mm mtx
  PRET: 5,00 Lei

  Pensula rotunda din par natural, cu un diametru de 50 mm, proiectata pentru a lucra cu lacuri si vopsele. A fost realizata pentru vopsirea suprafetelor mici si este rezistenta la compozitii agresive. Perii sunt bine fixati cu o banda din plastic, acestia fiind din fire naturale, despicate la capete. Pensula mai este prevazuta si cu un maner din lemn.

  Vezi mai mult
 4. pensula plata euro 1'' mtx
  PRET: 1,50 Lei

  Pensula plata din par natural, proiectata pentru a lucra cu lacuri si vopsele pe baza de ulei. Pensula are o latime de 25 mm si este rezistenta la compozitii agresive. Perii sunt bine fixati cu o banda din plastic, acestia fiind din fire naturale, despicate la capete. Pensula mai este prevazuta si cu un maner din plastic.

  Vezi mai mult
 5. pensula plata euro 3/4'' mtx
  PRET: 1,50 Lei

  Pensula plata din par natural, proiectata pentru a lucra cu lacuri si vopsele pe baza de ulei. Pensula este rezistenta la compozitii agresive. Perii sunt bine fixati cu o banda din plastic, acestia fiind din fire naturale, despicate la capete. Pensula mai este prevazuta si cu un maner din plastic, ergonomic, confortabil de utilizat. Acesta are si o gaura pentru suspendarea pensulei.

  Vezi mai mult
 6. pensula plata euro 3'' mtx
  PRET: 7,00 Lei

  Pensula plata din par natural, proiectata pentru a lucra cu lacuri si vopsele pe baza de ulei. Pensula are o latime de 75 mm si este rezistenta la compozitii agresive. Perii sunt bine fixati cu o banda din plastic, acestia fiind din fire naturale, despicate la capete. Pensula mai este prevazuta si cu un maner din plastic, ergonomic.

  Vezi mai mult
 7. geanta scule mtx
  PRET: 41,00 Lei

  Nu este in stoc

  Geanta pentru scule prevazuta cu 14 buzunare de diferite dimensiuni. Este foarte practica pentru depozitarea si transportul sculelor, dar si pentru organizarea acestora. Este realizata dintr-un material sintetic rezistent(poliester). In interior are un cadru rigid din polipropilena. 

  Vezi mai mult

Tabel Lista

Seteaza descrescator

7 Articol(e)