Pentru Casa Garantat

Unelte si scule

Tabel Lista

Seteaza descrescator

41-60 of 157

  1. surubelnita precizie
    PRET: 12,00 Lei

    Un set de surubelnite de precizie Fusion proiectate pentru montarea si demontarea imbinarilor filetate la locuri greu accesibile. Surubelnita are un maner cu protectie impotriva alunecarii si este dotata cu o axa cu profile PH2 si SL – 6 mm , fabricata din otel crom – molibden. Duritatea suprafetei de lucru a axei еste 55–58 HRc. Sunt destinate repararii si intretinerii telefoanelor mobile, ceasurilor, laptopurilor si a altor echipamente electronice.

    Vezi mai mult
  2. surubelnita precizie
    PRET: 18,00 Lei

    Un set de surubelnite de precizie Fusion proiectate pentru montarea si demontarea imbinarilor filetate la locuri greu accesibile. Surubelnita are un maner cu protectie impotriva alunecarii. Sunt destinate repararii si intretinerii telefoanelor mobile, ceasurilor, laptopurilor si a altor echipamente electronice.

    Vezi mai mult
  3. clichet 1/2
    PRET: 10,00 Lei

    Clichet confectionat din otel de buna calitate cu un strat anti-coroziv de crom. Acesta este dotat cu un mecanism cu un comutator ce asigura posibilitatea de a schimba rapid directia de rotatie a cheii. Cheia este realizata pentru instalarea rapida a conexiunilor filetate. Patratul de legatura fixeaza in mod sigur capete detasabile de diferite marimi, cabluri prelungitoare, adaptoare si alte duze, cu ajutorul unei bratari cu bile.

    Vezi mai mult
  4. cheie combinata
    PRET: 19,00 Lei

    Cheia este realizata dintr-un material de buna calitate, crom-vanadiu. Duritatea materialului este de 45 HRC. Cheia este prevazuta cu 12 dinti si are un strat anti-coroziv de crom. Unghiul de inclinare al inelului in raport cu planul cheii la 15 grade face ca instalarea sa fie mai potrivita.

    Vezi mai mult
  5. cleste reglabil
    PRET: 19,00 Lei

    Cleste reglabil fabricat din otel carbon ce prezinta crestaturi rigide siascutite pe falci ce asigura prinderea obiectelor. Este folosit pentru a prinde obiecte de diferite forme si dimensiuni dar  poate fi de asemenea utilizat ca si cheie de tevi sau cheie reglabila.

    Vezi mai mult
  6. cheie reglabila tevi
    PRET: 16,00 Lei

    Cheie reglabila realizata din otel de scule de inalta calitate(CRV). Este proiectata pentru prinderea, rotirea si fixarea tevilor si a pieselor de conectare ale tevilor. Aceasta are o lungime de 250 mm. Deschiderea minima a falcilor 5 mm. Deschiderea maxima a falcilor 28 mm.Cheia este dotata cu un mecanism pentru detasarea usoara a accesoriilor si un maner ergonomic cu muchii impotriva alunecarii. Este proiectata pentru montarea si demontarea conexiunilor filetate.

    Vezi mai mult
  7. pile diamantate
    PRET: 18,00 Lei

    Setul este compus din 6 pile diamantate de diferite forme cu maner izolat. Pilele cu praf de diamant se utilizează pentru lucrări cu materiale deosebit de dure: metal, plăci ceramice, sticlă. Lungimea suprafeței de lucru este de 70 mm. Lungime totala 140 mm.

    Vezi mai mult
  8. cutter 25 mm mtx
    PRET: 16,00 Lei

    Este proiectat pentru a taia hartie, carton dar si alte materiale. Lungimea totala a cutter-ului  este de 190 mm, lungimea lamei de 125 mm, latimea lamei de 25 mm. 

    Vezi mai mult
  9. fir trasat+creta rosie mtx
    PRET: 15,00 Lei

    Setul contine un fir pentru trasat cu o carcasa din plastic cauciucat si un flacon de 115g de creta rosie. Se foloseste in lucrarile de constructie si finisare pentru trasarea de linii verticale si orizontale. Are o lungime de 30 m.

    Vezi mai mult
  10. set lame cutter 25 mm mtx
    PRET: 10,00 Lei

    Setul contine 10 lame folosite pentru taierea hartiei, cartonului. Lamele sunt realizate din otel carbon si prezinta santuri ce permit, daca este necesar, indeparterea unei zone uzate. Acestea au o latime de 25 mm.

    Vezi mai mult
  11. razuitor vopsea mtx
    PRET: 15,00 Lei

    Razuitor pentru vopsea fabricat din otel, cu lama fixa. A fost proiectat pentru indepartarea vopselei vechi de pe diverse suprafete. Este prevazut cu un maner de cauciuc, confortabil la utilizare.

    Vezi mai mult
  12. trafalet 250 mm mtx
    PRET: 12,00 Lei

    Rola trafalet potrivita pentru lucrari pe suprafete netede si semi-netede. Este un trafalet din poliamida ce poate fi folosit cu vopsele pe baza de apa si vopsele pe baza de solventi chimici.Are o rezistenta ridicata la uzura datorita stratului de poliamida. Are un diametru de 48 mm si poate fi folosita cu un trafalet cu tija de 8 mm. Lungimea fibrelor este de 9 mm ceea ce ofera un flux bun si o colorare uniforma. 

    Vezi mai mult
  13. trafalet tapet 175 mm mtx
    PRET: 14,00 Lei

    Trafalet pentru tapet fabricat din cauciuc flexibil dotat cu un maner din plastic cu forma ergonomica. Manerul este rezistent la socuri si are un miez placat cu nichel. Proiectat pentru a aplica uniform tapetul pe perete si pentru a scoate bulele de aer.

    Vezi mai mult
  14. mistrie trapez 160 mm mtx
    PRET: 10,00 Lei

    Mistrie fabricata din otel inoxidabil cu acoperire lustruita ca oglinda. Aceasta este prevazuta cu un maner ranforsat din lemn ce are partea din spate fabricata din metal. Mistria a fost proiectata pentru aplicarea si netezirea de mortare de nisip-ciment.

    Vezi mai mult
  15. gletiera plastic mtx
    PRET: 12,00 Lei

    Gletiera fabricata din poliuretan cu o suprafata de lucru din cauciuc ce asigura slefuirea perfecta asupra suprafetelor de prelucrat. Este un instrument tip dreptar folosit pentru tencuiala. 

    Vezi mai mult
  16.  DOZA GAZ CU VALVA 190 ML - ROTHENBERGER
    PRET: 12,00 Lei

    Nu este in stoc

    Amestec special de gaze cu o temperatura a flacarii peste 2400 grade C. Este mai rapid la lipire decat propanul cu 35%. Recipientul este din aluminiu, acest lucru facilitand utilizarea acestuia. Nu contine butadiena.

    Vezi mai mult
  17. cleste taiat faianta mtx
    PRET: 14,00 Lei

    Cleste pentru taiat placi de sticla sau ceramica (faianta, teracota). Este un instrument de taiat prevazut cu un element de taiere sub forma de rola din aliaj dur. Clestele are un maner din plastic usor de manevrat. Are o lungime de 200 mm.

    Vezi mai mult
  18. rindea gipscarton mtx
    PRET: 19,00 Lei

    Rindea pentru gipscarton fabricata din plastic rezistent. Este proiectata pentru diverse lucrari realizate prin casa sau prin gradina. Aceasta are o lungime de 250 mm.

    Vezi mai mult
  19. lacat 40 mm mtx
    PRET: 10,00 Lei

    Lacat realizat din otel cu carcasa cauciucata rezistent la intemperii. Carcasa cauciucata previne coroziunea si prelungeste durata de viata a acestuia. Acesta are o latime de 40 mm si diametru belciug de 6 mm. Lacatul vine insotit de 3 chei. 

    Vezi mai mult
  20. lacat 50 mm mtx
    PRET: 14,00 Lei

    Lacat realizat din otel cu carcasa cauciucata rezistent la intemperii. Carcasa cauciucata previne coroziunea si prelungeste durata de viata a acestuia. Acesta are o latime de 50 mm si diametru belciug de 9 mm. Lacatul vine insotit de 3 chei.

    Vezi mai mult

Tabel Lista

Seteaza descrescator

41-60 of 157