Pentru Casa Garantat

Unelte si scule

Tabel Lista

Seteaza descrescator

161-180 of 570

  1. set spacluri cauciuc negru
    PRET: 5,00 Lei

    Set de spacluri din cauciuc negru, rezistent. Acestea au dimensiuni reduse ceea ce faciliteaza aplicarea cu exactitate a materialului. Sunt proiectate pentru lucrari de finisare: aplicarea de chit pe suprafete si rosturi. Dimensiuni: 40, 60 si 80 mm.

    Vezi mai mult
  2. set spacluri plastic sparta
    PRET: 3,00 Lei

    Set de spacluri din plastic, usor flexibil, proiectat pentru a efectua lucrari de finisare. Lucrari de finisare ca: aplicarea unui strat de chit pe suprafete sau pentru umplerea rosturilor. Dimensiuni disponibile in set: 50, 75, 100 si 120 mm.

    Vezi mai mult
  3. mistrie trapez otel mtx
    PRET: 8,50 Lei

    Mistrie fabricata din otel inoxidabil cu acoperire lustruita ca oglinda. Aceasta este prevazuta cu un maner ranforsat din lemn ce are partea din spate fabricata din metal. Mistria a fost proiectata pentru aplicarea si netezirea de mortare de nisip-ciment. 

    Vezi mai mult
  4. pensula plata euro 3'' mtx
    PRET: 7,00 Lei

    Pensula plata din par natural, proiectata pentru a lucra cu lacuri si vopsele pe baza de ulei. Pensula are o latime de 75 mm si este rezistenta la compozitii agresive. Perii sunt bine fixati cu o banda din plastic, acestia fiind din fire naturale, despicate la capete. Pensula mai este prevazuta si cu un maner din plastic, ergonomic.

    Vezi mai mult
  5. pensula plata euro 3/4'' mtx
    PRET: 1,50 Lei

    Pensula plata din par natural, proiectata pentru a lucra cu lacuri si vopsele pe baza de ulei. Pensula este rezistenta la compozitii agresive. Perii sunt bine fixati cu o banda din plastic, acestia fiind din fire naturale, despicate la capete. Pensula mai este prevazuta si cu un maner din plastic, ergonomic, confortabil de utilizat. Acesta are si o gaura pentru suspendarea pensulei.

    Vezi mai mult
  6. set lame cutter mtx
    PRET: 1,00 Lei

    Setul contine 10 lame folosite pentru taierea hartiei, cartonului. Lamele sunt realizate din otel carbon si prezinta santuri ce permit, daca este necesar, indeparterea unei zone uzate. Acestea au o latime de 9 mm si o lungime de 85mm.

    Vezi mai mult
  7. set cuttere mtx
    PRET: 7,50 Lei

    Set cuttere razuitoare cu lame retractabile si manere din plastic.Setul este destinat taierii hartiei, cartonului si a altor materiale, a caror taiere nu necesita eforturi considerabile.
    Setul contine urmatoarele:
    - cutter cu lama de 9 mm - 4 buc;
    - cutter cu lama 18 mm - 2buc;
    - razuitoare 40 mm;
    - razuitoare 62 mm.

    Vezi mai mult
  8. set lame cutter 25 mm mtx
    PRET: 10,00 Lei

    Setul contine 10 lame folosite pentru taierea hartiei, cartonului. Lamele sunt realizate din otel carbon si prezinta santuri ce permit, daca este necesar, indeparterea unei zone uzate. Acestea au o latime de 25 mm.

    Vezi mai mult
  9. set lame razuitor mtx
    PRET: 5,00 Lei

    Setul contine 10 lame inlocuibile pentru razuitor. Acestea sunt proiectate pentru lucrari cu suprafete din sticla, ceramica, faianta sau pentru indepartarea de vopsea veche si alte murdarii.

    Vezi mai mult
  10. razuitor vopsea mtx
    PRET: 15,00 Lei

    Razuitor pentru vopsea fabricat din otel, cu lama fixa. A fost proiectat pentru indepartarea vopselei vechi de pe diverse suprafete. Este prevazut cu un maner de cauciuc, confortabil la utilizare.

    Vezi mai mult
  11. razuitor rosturi mtx
    PRET: 7,50 Lei

    Razuior proiectat penru indepartarea vopselei vechi de pe diferite suprafete: sticla, ceramica, dar si pentru a curata rosturile placilor de adezivul excesiv. Lama ascutita se retrage in corpul racletei, astfel incat in momentul depozitarii sau al transportului asigura protectie impotriva taieturilor.

    Vezi mai mult
  12. trafalet 250 mm mtx
    PRET: 12,00 Lei

    Rola trafalet potrivita pentru lucrari pe suprafete netede si semi-netede. Este un trafalet din poliamida ce poate fi folosit cu vopsele pe baza de apa si vopsele pe baza de solventi chimici.Are o rezistenta ridicata la uzura datorita stratului de poliamida. Are un diametru de 48 mm si poate fi folosita cu un trafalet cu tija de 8 mm. Lungimea fibrelor este de 9 mm ceea ce ofera un flux bun si o colorare uniforma. 

    Vezi mai mult
  13. trafalet colturi 12 mm mtx
    PRET: 7,50 Lei

    Trafalet pentru colturi fabricat din poliacril ce are o absorbtie si o capacitate de retentie mare. Este folosit in locurile greu accesibile si este potrivit pentru lucrul cu toate tipurile de acoperiri. Permite vopsirea peste denivelari si rugozitati oferind o acoperire de inalta calitate. 

    Vezi mai mult
  14. rola trafalet mini 100 mm mtx
    PRET: 1,50 Lei

    Rola trafalet mini potrivita pentru lucrari pe suprafete mici, netede. Este un trafalet din poliacril ce poate fi folosit cu vopsele pe baza de apa si vopsele pe baza de solventi chimici. Are un diametru de 15 mm si poate fi folosita cu un trafalet cu tija de 6 mm. Lungimea fibrelor este de 12 mm ceea ce ofera un flux bun si o colorare uniforma.

    Vezi mai mult
  15. rola trafalet poliacril 250 mm mtx
    PRET: 8,50 Lei

    Rola trafalet potrivita pentru lucrari pe suprafete netede si semi-netede. Este un trafalet din poliacril ce poate fi folosit cu vopsele pe baza de apa si vopsele pe baza de solventi chimici. Are o rezistenta ridicata la uzura datorita stratului de poliamida. Are un diametru de 48 mm si poate fi folosita cu un trafalet cu tija de 8 mm. Lungimea fibrelor este de 12 mm ceea ce ofera un flux bun si o colorare uniforma.

    Vezi mai mult
  16. trafalet tapet 150 mm mtx
    PRET: 9,00 Lei

    Trafalet pentru tapet fabricat din cauciuc flexibil dotat cu un maner din plastic cu forma ergonomica. Manerul este rezistent la socuri si are un miez de 6 mm placat cu nichel. Proiectat pentru a aplica uniform tapetul pe perete si pentru a scoate bulele de aer.

    Vezi mai mult
  17. trafalet tapet 175 mm mtx
    PRET: 14,00 Lei

    Trafalet pentru tapet fabricat din cauciuc flexibil dotat cu un maner din plastic cu forma ergonomica. Manerul este rezistent la socuri si are un miez placat cu nichel. Proiectat pentru a aplica uniform tapetul pe perete si pentru a scoate bulele de aer.

    Vezi mai mult
  18. pensula rotunda 40 mm mtx
    PRET: 3,00 Lei

    Pensula rotunda din par natural, cu un diametru de 40 mm, proiectata pentru a lucra cu lacuri si vopsele. A fost realizata pentru vopsirea suprafetelor mici si este rezistenta la compozitii agresive. Perii sunt bine fixati cu o banda din plastic, acestia fiind din fire naturale, despicate la capete. Pensula mai este prevazuta si cu un maner din lemn.

    Vezi mai mult
  19. pensula rotunda 45 mm mtx
    PRET: 4,00 Lei

    Pensula rotunda din par natural, cu un diametru de 45 mm, proiectata pentru a lucra cu lacuri si vopsele. A fost realizata pentru vopsirea suprafetelor mici si este rezistenta la compozitii agresive. Perii sunt bine fixati cu o banda din plastic, acestia fiind din fire naturale, despicate la capete. Pensula mai este prevazuta si cu un maner din lemn.

    Vezi mai mult
  20. pensula rotunda 50 mm mtx
    PRET: 5,00 Lei

    Pensula rotunda din par natural, cu un diametru de 50 mm, proiectata pentru a lucra cu lacuri si vopsele. A fost realizata pentru vopsirea suprafetelor mici si este rezistenta la compozitii agresive. Perii sunt bine fixati cu o banda din plastic, acestia fiind din fire naturale, despicate la capete. Pensula mai este prevazuta si cu un maner din lemn.

    Vezi mai mult

Tabel Lista

Seteaza descrescator

161-180 of 570