Pentru Casa Garantat

Unelte si scule

Tabel Lista

Seteaza descrescator

21-40 of 570

  1. cleste combinat
    PRET: 10,00 Lei

    Cleste combinat clasic cu suprafata lustruita si manere din plastic. Este conceput pentru o gama variata de lucrari de instalare si montaj. Clestele este confectionat din otel carbon, marginile de taiere avand o duritate de 53 HRC si partile de prindere o duritate de 45.5 HRC.

    Vezi mai mult
  2. cleste combinat
    PRET: 13,00 Lei

    Cleste combinat clasic cu suprafata lustruita si manere din plastic. Este conceput pentru o gama variata de lucrari de instalare si montaj. Clestele este confectionat din otel carbon, marginile de taiere avand o duritate de 53 HRC si partile de prindere o duritate de 45.5 HRC.

    Vezi mai mult
  3. cleste combinat
    PRET: 76,00 Lei

    Clestele combinat GROSS este un cleste profesional utilizat pentru lucrari de asamblare prevazut cu margini de taiere intarite . Existenta acestora a crescut eficienta taierii cu 20 %. Este fabricat din material de inalta calitate, otel crom-vanadiu. Clestele este prevazut cu maner ergonomic fabricat din trei piese anti-coroziune si finisaj de titan. Marginile interioare, suplimentare pot fi folosite ca chei M8-M10. Acesta are o lungime de 165 mm. 

    Vezi mai mult
  4. cleste combinat
    PRET: 83,00 Lei

    Clestele combinat GROSS este un cleste profesional utilizat pentru lucrari de asamblare prevazut cu margini de taiere intarite . Existenta acestora a crescut eficienta taierii cu 20 %. Este fabricat din material de inalta calitate, otel crom-vanadiu. Clestele este prevazut cu maner ergonomic fabricat din trei piese anti-coroziune si finisaj de titan. Marginile interioare, suplimentare pot fi folosite ca chei M8-M10. Acesta are o lungime de 180 mm.

    Vezi mai mult
  5. cleste falci indoite
    PRET: 14,00 Lei

    Clestele face parte din seria Nickel si este proiectat pentru o gama larga de lucrari de instalare si reparatii. Clestele are un strat de nichel, care creste rezistenta la uzura si previne formarea coroziunii. Marginile de lucru sunt intarite prin curenti de inalta frecventa cu o duritate de 53 HRC. Manerele au doua componente si o forma ergonomica.

    Vezi mai mult
  6. cleste taietor
    PRET: 10,00 Lei

    Cleste taietor cu semicirculare cu maner fabricat din doua componente. Proiectat pentru o serie de lucrari diversificate. Este confectionat din otel carbon si are o suprafata lustruita. Duritatea muchiilor taietoare este de 53 HRC iar a pieselor de prindere este de 45.5 HRC.Clestele are o lungime de 160 mm.

    Vezi mai mult
  7. cleste taietor
    PRET: 12,00 Lei

    Cleste taietor cu falci semicirculare cu maner fabricat din doua componente. Proiectat pentru o serie de lucrari diversificate. Este confectionat din otel carbon si are o suprafata lustruita. Duritatea muchiilor taietoare este de 53 HRC iar a pieselor de prindere este de 45.5 HRC.Clestele are o lungime de 180 mm.

    Vezi mai mult
  8. cleste taietor, lateral, sfic
    PRET: 94,00 Lei

    Taietor profesional lateral GROSS destinat lucrarilor mecanice sau electrice. Este prevazut cu margini intarite de curenti de inalta frecventa, manere ergonomice din trei piese anti-coroziune si un finisaj de titan. Are o lungime de 160 mm si o duritate a clestilor de 62 HRC.

    Vezi mai mult
  9. cleste indepartare izolatie
    PRET: 84,00 Lei

    Clestele GROSS este un instrument multifunctional, fabricat pentru a indeparta izolatia fara a deteriora firele, cat si pentru insurubarea terminalelor. Este realizat dintr-un material rezistent la sarcini grele si este echipat cu o ajustare a lungimii firului despicat. Este fabricat dintr-un material de inalta calitatea, otel crom-vanadiu.Este un cleste pentru dezizolat si de sertizare.

    Vezi mai mult
  10. cleste sertizare
    PRET: 86,00 Lei

    Cleste-sertizare p/u conectoare-telefoane, calculatoare si terminale telefonice -- RJ-45, 6P, 8P si RJ-11/12, 6P, 8P.  Este un cleste pentru taiat sarma si pentru sertizare de contact. Este fabricat dintr-un material de inalta calitate SK5. 

    Vezi mai mult
  11. CLESTE DEZIZOLAT CABLU 170 MM 0.2 - 6.0 MM SPARTA
    PRET: 5,00 Lei

    Cleste fabricat dintr-un material de inalta calitate proiectat pentru dezizolarea firelor in izolatie moale, dezizolatie posibila pe un cablu plat pana la 6 mm. Grosimea prinderii si lungimea de decupaj sunt reglabile.

    Vezi mai mult
  12. cleste dezizolat
    PRET: 4,50 Lei

    Cleste pentru indepartarea izolatie si pentru sertizare, fabricat dintr-un material de inalta calitate. Este fabricat pentru indepartarea izolatiei moi de pe fire. Sertizare fire de 1.5, 2.5, 6 mm.

    Vezi mai mult
  13. cleste sfic taietor
    PRET: 9,00 Lei

    Cleste mini taietor proiectat pentru o serie variata de lucrari de instalatii sanitare si reparatii cu o precizie speciala. Este confectionat din otel carbon si mai este prevazut si cu o suprafata nichelata. Duritatea fetelor taietoare este de 53 HRC, iar a pieselor de prindere de 45.5 HRC. Este un cleste tip sfic. 

    Vezi mai mult
  14. cleste mini combinat
    PRET: 9,00 Lei

    Cleste mini combinat proiectat pentru o serie variata de lucrari de instalatii sanitare si reparatii cu o precizie speciala. Este confectionat din otel carbon si mai este prevazut si cu o suprafata nichelata. Duritatea fetelor taietoare este de 53 HRC, iar a pieselor de prindere de 45.5 HRC. Este un produs tip patent. 

    Vezi mai mult
  15. cleste dulgher
    PRET: 9,00 Lei

    Cleste dulgher fabricat din otel carbon prevazut cu manere acoperite cu PVC. Este proiectat pentru scoaterea de cuie si pentru taierea de conectoare. Marginile de taiere au o duritate de 58 HRC.

    Vezi mai mult
  16. FIERASTRAU LEMN 500 MM SPARTA
    PRET: 13,00 Lei

    Fierastraul este fabricat dintr-un otel de inalta calitate laminat la rece de 65 Mn. Are dinti caliti, cu o ascutire 2D si o duritate a acestora de 55 HRC. Pe suprafata are aplicata si o rigla ce permite masuratori exacte. Manerul este din lemn, vopsit. Fierastraul are o lungime de 500 mm, dinti 2D, pas dinti 7-8 TPI.

    Vezi mai mult
  17. fierastrau bca mtx
    PRET: 50,00 Lei

    Fierastrau cu dinti din carbura de tungsten cu un unghi special de ascutire pentru taierea blocurilor de BCA. Este acoperit cu teflon fiind astfel protejat de coroziune. Acest strat de teflon reduce si frecarea. Este fabricat din otel de inalta calitate(65 Mn), are un maner ergonomic cu doua componenete. Acesta este prins de panza cu trei suruburi. Are o lungime de 500 mm si un pas al dintilor de 0.5 TPI.

    Vezi mai mult
  18. ruleta geodezica 50 m sparta
    PRET: 17,00 Lei

    Ruleta geodezica din plastic rezistent la impact. Acesta este prevazuta cu un varf ascutit pentru fixarea in sol in cazul masuratorilor lungi si o banda de masurare cu o scala metrica fabricata din PVC. Este proiectata pentru masurarea distantelor si dimensiunilor. 

    Vezi mai mult
  19. echer 500 mm sparta
    PRET: 8,00 Lei

    Echer proiectat din metal pentru marcarea si verificarea unghiurilor drepte, precum si a unchiului de 45 grade in timpul procedurii de asamblare a produselor.

    Vezi mai mult
  20. echer aluminiu mtx
    PRET: 17,50 Lei

    Echer din aluminiu de inalta calitate, turnat, proiectat pentru masurarea unghiurilor. 

    Vezi mai mult

Tabel Lista

Seteaza descrescator

21-40 of 570