Pentru Casa Garantat

BETON CONTACT - AMORSA PENTRU TENCUIALA 25KG

Mai multe poze

BETON CONTACT - AMORSA PENTRU TENCUIALA 25KG

Pret normal: 195,00 Lei

Special Price 180,00 Lei

SKU: BETON CONTACT 25KG MGA (47)Grund pentru interior și exterior, de culoare roșiatică, punte de aderență înainte de aplicarea tencuielilor pe suprafețe critice, antiderapant pentru tencuieli, utilizat la tratarea substraturilor de bază, de natură minerală, slab absorbante sau deloc absorbante, în special straturi de bază din beton, care nu se pot tencui direct datorită densitaţii mari si capacităţii de absorbţie scăzute.


Beton Contact EuroMGA este gata preparat, conține o soluție acrilică în dispersie apoasă, îmbunatațit cu granulație fină, care după uscare și întărire conferă o suprafață rugoasă, ce asigură “ancorarea” stratului de tencuială pe un strat neabsorbant.


Se poate aplica pe suport de beton sau caramidă, gips-carton, gresie porțelanată, mozaic, fiind recomandat ca punte de aderență pentru tencuieli pe baza de var, var-ciment, ipsos.


FISA TEHNICA


Description

Detalii

 

Pregătirea substratului : Substratul trebuie să fie uscat, compact, stabil și curățat de eventualele impurități : var, ulei, grăsimi, resturi de vopsea lavabilă sau alchidică, eflorescențe, părți friabile. Petele de decofrol de pe betonul nou sau vechi se îndepărtează prin procedee de decapare.
 
Aplicare : Produsul se aplică nediluat, cu o rolă sau cu o bidinea. Culoarea roșiatică a materialului are menirea de a evidenția suprafețele pe care s-a aplicat amorsa și de a le deosebi de suprafețele netratate. Se va amesteca materialul înaintea punerii în operă, cât și în timpul aplicării, pentru a evita o eventuala depunere a granulelor de nisip cuarțos. Zonele alăturate și sensibile la murdărire, se vor proteja sau se vor spăla imediat după aplicare. După uscare și întărire se vor curăța cu soluții pe bază de solvent.
 
Timpul de uscare : Pentru continuarea celorlalte lucrări de tencuire se va aştepta până când suprafaţa grunduită este complet uscată şi grundul nu se mai lipeşte la contact (min. 24 ore la 20°C si 65% umiditate relativă). În condiţii de temperatură şi umiditate diferite,timpii de uscare se modifică corespunzator. Temperaturile scăzute și umiditatea ridicată pot prelungi timpii de uscare. La aplicarea pe suport de BCA se recomada doua straturi.
Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.