Pentru Casa Garantat

Sanitare Bucatarie

Tabel Lista

Seteaza descrescator

21-36 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  1. BATERIE BUCATARIE PERETE CASABLANCA BRE5 RETRO
    PRET: 160,00 Lei

    Baterie pentru chiuveta de bucatarie BRE5 CASABLANCA, dubla comanda, cu robinete individuale pentru apa rece si calda, teava medie, rotativa, cartus ceramic si prindere pe perete. Bateria are un design vintage, cu finisaj bronz antichizat. Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include pipa medie 15 cm, rotativa.  

    Vezi mai mult
  2. BATERIE BUCATARIE BRE4 RETRO
    PRET: 150,00 Lei

    Baterie pentru bucatarie BRE4 CASABLANCA, dubla comanda, cu robinete individuale pentru apa rece si calda, teava inalta, rotativa si cartus ceramic. Bateria are un design vintage, cu finisaj bronz antichizat. Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri de apa 3/8 si pipa rotativa.  

    Vezi mai mult
  3. BATERIE BUCATARIE BRI4 RIMINI CASABLANCA
    PRET: 110,00 Lei

    Baterie pentru chiuveta de bucatarie BRI4 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40 mm si teava rotativa. Bateria are un design clasic, simplu, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8 si pipa rotativa.

    Vezi mai mult
  4. BATERIE BUCATARIE GAT DE LABADA BNO4A NEO CASABLANCA
    PRET: 410,00 Lei

    Baterie pentru bucatarie gat de lebada BNO4A CASABLANCA,cu prindere pe chiuveta, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Bateria este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Include racorduri de apa 3/8 si pipa inalta rotativa tip ‘’U’’.

    Vezi mai mult
  5. BATERIE BUCATARIE BMX4 MAX CASABLANCA
    PRET: 155,00 Lei

    BATERIE BUCATARIE BMX4 MAX CASABLANCA
    - constructie: un maner;
    - aplicare: bucatarie;
    - culoare: cromata.

    Vezi mai mult
  6. BATERIE BUCATARIE GAT DE LEBADA BMD4A MADERA CASABLANCA
    PRET: 195,00 Lei

    Baterie pentru chiuveta de bucatarie BMD4A CASABLANCA, monocomanda, gat de lebada, cartus ceramic 40 mm si  teava inalta rotativa tip "U". Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri de apa 3/8 si pipa inalta rotativa tip ‘’U’’.

    Vezi mai mult
  7. BATERIE PERETE BRI5 RIMINI CASABLANCA
    PRET: 170,00 Lei

    Baterie pentru bucatarie cu prindere pe perete BRI5 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40 mm, teava lunga, rotativa. Bateria are un design clasic, simplu, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include pipa lunga, rotativa.

    Vezi mai mult
  8. BATERIE BUCATARIE PERETE BTI5 STILO CASABLANCA
    PRET: 160,00 Lei

     Baterie pentru bucatarie cu prindere pe perete BTI5 CASABLANCA, dubla comanda, cu robinete individuale pentru apa rece si calda, cartus ceramic, teava medie 15 cm, rotativa. Bateria are un design retro, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include pipa medie de 15 cm, rotativa.

    Vezi mai mult
  9. BATERIE BUCATARIE BTI4 STILO CASABLANCA
    PRET: 150,00 Lei

     Baterie pentru bucatarie BTI4 CASABLANCA, dubla comanda, cu robinete individuale pentru apa rece si calda, cartus ceramic, teava inalta, rotativa. Bateria are un design retro, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8 si pipa rotativa.

    Vezi mai mult
  10. BATERIE LAVOAR PERETE BTI3 STILO CASABLANCA
    PRET: 160,00 Lei

     Baterie pentru bucatarie si baie cu prindere pe perete BTI3 CASABLANCA, dubla comanda, cu robinete individuale pentru apa rece si calda, cartus ceramic, teava medie 15 cm, rotativa. Bateria are un design retro, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include pipa medie de 15 cm, rotativa.

    Vezi mai mult
  11. BATERIE BUCATARIE ORAS SOLINA 1592F
    PRET: 345,00 Lei

    1592F – ORAS SOLINA – baterie sanitară pentru bucătărie

    Vezi mai mult
  12. BATERIE BUCATARIE ORAS SOLINA 1593F - GAT DE LEBADA
    PRET: 400,00 Lei

    1593F – ORAS SOLINA – baterie sanitară pentru bucătărie, cu pipă tip “gât de lebădă”

    Vezi mai mult
  13. BATERIE BUCATARIE CU ARC RHEA CASABLANCA
    PRET: 450,00 Lei

    BATERIE BUCATARIE CU ARC RHEA CASABLANCA 

    Vezi mai mult
  14. BATERIE BUCATARIE GAT DE LEBADA ARB4A CASABLANCA
    PRET: 195,00 Lei

    Baterie pentru bucatarie gat de lebada ARB4A CASABLANCA, cu economizor apa, finisaj crom lucios, monocomanda, cartus ceramic 40mm rezistent la calcar.

    Jetul de apa al bateriei sanitare este combinat cu bule de aer, mentinand un debit constant redus indiferent de presiunea din instalatie si ajungandu-se la un consum de apa redus cu pana la 50%.

    Sistemul de autocuratare utilizeaza presiunea apei pentru a indeparta depunerile de nisip sau alte impuritati (nu este nevoie sa dementati sita periodic pentru curatare, indiferent de calitatea apei curente).

    Materialul siliconic al sitei si cartusul ceramic garanteaza functionarea bateriei chiar si cand apa din retea are duritatea peste medie.

    Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8, economizor 7.5 l/min si pipa inalta rotativa tip ‘’U’’.

    Vezi mai mult
  15. BATERIE BUCATARIE ARB4 CASABLANCA
    PRET: 155,00 Lei

    Baterie pentru bucatarie cu pipa rotativa ARB4 CASABLANCA, cu economizor apa, finisaj crom lucios, monocomanda, cartus ceramic 40mm rezistent la calcar. Jetul de apa al bateriei sanitare este combinat cu bule de aer, mentinand un debit constant redus indiferent de presiunea din instalatie si ajungandu-se la un consum de apa redus cu pana la 50%. Sistemul de autocuratare utilizeaza presiunea apei pentru a indeparta depunerile de nisip sau alte impuritati (nu este nevoie sa dementati sita periodic pentru curatare, indiferent de calitatea apei curente). Materialul siliconic al sitei si cartusul ceramic garanteaza functionarea bateriei chiar si cand apa din retea are duritatea peste medie. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8, economizor 7.5 l/min si pipa rotativa.

    Vezi mai mult
  16. BATERIE BUCATARIE BEP4 EPOQUE CASABLANCA

    Pret normal: 210,00 Lei

    Special Price 160,00 Lei

    Baterie de bucatarie EPOQUE BEP4, teava rotativa, dubla comanda (robineti individuali apa calda / rece), finisaj bronz antichizat, cartus ceramic 35 mm (pana la 50.000 de inchideri si deschideri). Include racorduri apa 3/8. Este o baterie cu design vintage si linii clasice, fabricata din alama sanitara masiva, material ce minimizează sansele de coroziune si de ruginire. Garantie 5 ani. Vezi mai mult

Tabel Lista

Seteaza descrescator

21-36 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2