Pentru Casa Garantat

Baterii Sanitare Baie

Tabel Lista

Seteaza descrescator

61-80 of 110

  1. BATERIE PERETE BMED5 MEDICO CASABLANCA
    PRET: 220,00 Lei

    Baterie medicala pentru perete BMED5 CASABLANCA, prevazuta cu cartus ceramic de 40 mm, finisaj crom lucios. Aceasta este usor de utilizat, avand actionare manuala(cu cotul). Este dotata cu un brat medical rezistent ideal pentru spalarea chirurgicala a mainilor. Este o baterie robusta, rezistenta.

    Include pipa medie de 12 cm, rotativa.

    Vezi mai mult
  2. BATERIE CADA ARS11 AERO S CASABLANCA
    PRET: 310,00 Lei

    Baterie sanitara pentru cadaARS11 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40mm. Aceasta baterie este prevazuta cu un economizor ce reduce consumul de apa cu pana la 50%(debit maxim 10 l/min). Acest lucru se datoreaza faptului ca jetul de apa este combinat cu bule de aer, mentinand astfel un debit de apa redus, fara a se sesiza vreo diferenta in utilizare. Perlatorul bateriei este prevazut cu un sistem de autocuratare ce previne depunerile de calcar. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus, economizor si para de dus cu 3 functii.

    Vezi mai mult
  3. BATERIE3 BIDEU ARS6 AERO S CASABLANCA
    PRET: 205,00 Lei

    Baterie sanitara pentru bideu ARS6 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40mm. Aceasta baterie este prevazuta cu un economizor ce reduce consumul de apa cu pana la 50%(debit maxim 7.5 l/min). Acest lucru se datoreaza faptului ca jetul de apa este combinat cu bule de aer, mentinand astfel un debit de apa redus, fara a se sesiza vreo diferenta in utilizare. Perlatorul bateriei este prevazut cu un sistem de autocuratare ce previne depunerile de calcar. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8, economizor si ventil de scurgere.

    Vezi mai mult
  4. BATERIE DUS ARS77 AERO S CASABLANCA
    PRET: 230,00 Lei

    Baterie sanitara pentru dus ARS77 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40mm. Aceasta baterie este prevazuta cu un economizor ce reduce consumul de apa cu pana la 50%(debit maxim 10 l/min). Acest lucru se datoreaza faptului ca jetul de apa este combinat cu bule de aer, mentinand astfel un debit de apa redus, fara a se sesiza vreo diferenta in utilizare. Perlatorul bateriei este prevazut cu un sistem de autocuratare ce previne depunerile de calcar. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus, economizor si para de dus cu 3 functii.

    Vezi mai mult
  5. BATERIE LAVOAR ARS2 AERO S CASABLANCA
    PRET: 200,00 Lei

    Baterie sanitara pentru lavoar (chiuveta baie) ARS2 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40mm. Aceasta baterie este prevazuta cu un economizor ce reduce consumul de apa cu pana la 50%(debit maxim 7.5 l/min). Acest lucru se datoreaza faptului ca jetul de apa este combinat cu bule de aer, mentinand astfel un debit de apa redus, fara a se sesiza vreo diferenta in utilizare. Perlatorul bateriei este prevazut cu un sistem de autocuratare ce previne depunerile de calcar. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8, ventil de scurgere si economizor.

    Vezi mai mult
  6. BATERIE DUS BAF77 ALFA CASABLANCA
    PRET: 125,00 Lei

    Baterie pentru dus BAF77 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35mm. Bateria are un design clasic, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult
  7. BATERIE CADA BAF11 ALFA CASABLANCA
    PRET: 155,00 Lei

    Baterie pentru cada BAF11 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35mm. Bateria are un design clasic, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult
  8. BATERIE LAVOAR BAF2 ALFA CASABLANCA
    PRET: 80,00 Lei

    Baterie pentru lavoar BAF2 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35 mm si pipa fixa. Bateria are un design clasic, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8 si ventil de scurgere.

    Vezi mai mult
  9. BATERIE DUS BDE77 DELTA CASABLANCA
    PRET: 170,00 Lei

    Baterie pentru dus BDE77 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35 mm. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult
  10. BATERIE LAVOAR BDE2A DELTA CASABLANCA
    PRET: 120,00 Lei

    Baterie pentru lavoar CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35 mm si pipa medie. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include pipa medie de 15 cm.

    Vezi mai mult
  11. BATERIE DUS CU SET DUS BEP77 EPOQUE CASABLANCA
    PRET: 345,00 Lei

    Baterie retro pentru dus EPOQUE BEP77, operare dubla comanda (robineti individuali), finisaj bronz antichizat, cartus ceramic. Pachetul include si furtun + para dus. Este o baterie cu design vintage si linii clasice, fabricata din alama sanitara masiva, material ce minimizează sansele de coroziune si de ruginire. Garantie 5 ani. Vezi mai mult
  12. baterie bideu blv6 negru casablanca
    PRET: 275,00 Lei

    Baterie sanitara pentru bideu BLV6-N LAVEO CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm si finisaj negru cu suprafete superioare cromate. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Include racorduri apa 3/8 si ventil click-clack.

    Vezi mai mult
  13. baterie lavoar bly2 crom casablanca
    PRET: 340,00 Lei

    Baterie sanitara pentru lavoar BLY2 LYRA CASABLANCA, finisaj crom, monocomanda, teava fixa, cartus ceramic 35 mm, originala, robusta. Are un design minimalist, linii simple, eliminand astfel detaliile inutile. Este dotata cu un maner cilindric cu actionare unica, ce permite, prin rotire, controlul debitului si al temperaturii apei, cu ajutorul unor supape cu disc ceramic. Corpul bateriei este fabricat din alama solida, manerul din aliaj de zinc, cu finisaj crom lucios. Bateria mai este prevazuta si cu un aerator cu flux continuu, fara stropire, cu economie de apa.

    Include racorduri de apa 3/8, teava fixa.

    Nu include ventil de scurgere.

    Vezi mai mult
  14. baterie dus bly7 casablanca
    PRET: 400,00 Lei

    Baterie sanitara pentru dus BLY7 LYRA CASABLANCA, finisaj crom, monocomanda, cartus ceramic, originala, robusta. Are un design minimalist, linii simple, eliminand astfel detaliile inutile. Este dotata cu un maner cilindric cu actionare unica, ce permite, prin rotire, controlul debitului si al temperaturii apei, cu ajutorul unor supape cu disc ceramic. Corpul bateriei este fabricat din alama solida, manerul din aliaj de zinc, cu finisaj crom lucios. Bateria mai este prevazuta si cu un aerator cu flux continuu, fara stropire, cu economie de apa.

    Nu include setul de dus.

     

    Vezi mai mult
  15. baterie cada bly1 casablanca
    PRET: 530,00 Lei

    Baterie sanitara pentru cada BLY1 LYRA CASABLANCA, finisaj crom, monocomanda, cartus ceramic, originala, robusta. Are un design minimalist, linii simple, eliminand astfel detaliile inutile. Este dotata cu un maner cilindric cu actionare unica, ce permite, prin rotire, controlul debitului si al temperaturii apei, cu ajutorul unor supape cu disc ceramic. Corpul bateriei este fabricat din alama solida, manerul din aliaj de zinc, cu finisaj crom lucios. Bateria mai este prevazuta si cu un aerator cu flux continuu, fara stropire, cu economie de apa.

    Nu include setul de dus.

    Vezi mai mult
  16. PANEL DUS NIAGARA INOX CASABLANCA

    Pret normal: 1.799,00 Lei

    Special Price 1.699,00 Lei

    Panel de dus NIAGARA CASABLANCA fabricat din inox, finisaj lucios. Acesta are patru functii ce pot fi utilizate simultan: dus superior, dus de mana, hidromasaj si efect de cascada. Presupunand o investitie initiala mai mica acest panel de dus este o alternativa excelenta la cabinele de dus cu hidromasaj. Are un design modern ce poate aduce un plus de frumusete in orice baie. Dimensiuni: 166.5*22*44.5 cm.

    Vezi mai mult
  17. PANEL DUS CRYSTAL MOV CASABLANCA
    PRET: 1.499,00 Lei

    Panel de dus CRYSTAL CASABLANCA fabricat din sticla securizata, finisaj mov, anticalcar. Acesta are trei functii ce pot fi utilizate simultan: dus superior, dus de mana si hidromasaj. Presupunand o investitie initiala mai mica acest panel de dus este o alternativa excelenta la cabinele de dus cu hidromasaj. Are un design modern ce poate aduce un plus de frumusete in orice baie. Dimensiuni: 25*165*53 cm.

    Detalii suplimentare pentru montajul panelului:

    - latime profil aluminiu 230mm

    - racorduri apa 1/2

     

    Vezi mai mult
  18. PANEL DUS CRYSTAL NEGRU CASABLANCA

    Pret normal: 1.499,00 Lei

    Special Price 1.439,00 Lei

    Panel de dus CRYSTAL CASABLANCA fabricat din sticla securizata, finisaj negru, anticalcar. Acesta are trei functii ce pot fi utilizate simultan: dus superior, dus de mana si hidromasaj. Presupunand o investitie initiala mai mica acest panel de dus este o alternativa excelenta la cabinele de dus cu hidromasaj. Are un design modern ce poate aduce un plus de frumusete in orice baie. Dimensiuni: 25*165*53 cm.

    Vezi mai mult
  19. BATERIE CADA CU SET DUS ARB11 CASABLANCA
    PRET: 280,00 Lei

    Baterie pentru cada ARB11 CASABLANCA, cu economizor apa, finisaj crom lucios. Cartus ceramic 40mm rezistent la calcar.

    Jetul de apa al bateriei sanitare este combinat cu bule de aer, mentinand un debit constant redus indiferent de presiunea din instalatie si ajungandu-se la un consum de apa redus cu pana la 50%.

    Sistemul de autocuratare utilizeaza presiunea apei pentru a indeparta depunerile de nisip sau alte impuritati (nu este nevoie sa dementati sita periodic pentru curatare, indiferent de calitatea apei curente).

    Materialul siliconic al sitei si cartusul ceramic garanteaza functionarea bateriei chiar si cand apa din retea are duritatea peste medie.

    Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus si economizor: 12l/min.

    Vezi mai mult
  20. BATERIE CADA TEAVA LUNGA ARB11A CASABLANCA
    PRET: 260,00 Lei

    Baterie pentru cada ARB11A CASABLANCA, cu economizor apa, finisaj crom lucios, monocomanda, teava lunga rotativa si cartus ceramic 40mm rezistent la calcar.

    Jetul de apa al bateriei sanitare este combinat cu bule de aer, mentinand un debit constant redus indiferent de presiunea din instalatie si ajungandu-se la un consum de apa redus cu pana la 50%.

    Sistemul de autocuratare utilizeaza presiunea apei pentru a indeparta depunerile de nisip sau alte impuritati (nu este nevoie sa dementati sita periodic pentru curatare, indiferent de calitatea apei curente).

    Materialul siliconic al sitei si cartusul ceramic garanteaza functionarea bateriei chiar si cand apa din retea are duritatea peste medie.

    Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus si economizor: 12l/min si pipa lunga  rotativa.

    Vezi mai mult

Tabel Lista

Seteaza descrescator

61-80 of 110