Pentru Casa Garantat

Baterii Sanitare Baie

Tabel Lista

Seteaza descrescator

41-60 of 110

  1. baterie lavoar bsr2 strevi casablanca
    PRET: 135,00 Lei

    Baterie pentru lavoar BSR2 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40 mm si pipa fixa. Bateria are un design clasic, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8 si ventil de scurgere.

    Vezi mai mult
  2. baterie cada bsr11 strevi casablanca
    PRET: 185,00 Lei

    Baterie pentru cada BSR11 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40 mm. Bateria are un design clasic, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult
  3. baterie dus incastrabila bno7p casablanca
    PRET: 340,00 Lei

    Baterie sanitara pentru dus incastrabila cu divertor BNO7P CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Baterie este dotata cu doua intrari, una pentru apa calda, cealalta pentru apa rece. Aceasta este dotata si cu doua iesiri, comandate de un divertor, una pentru para superioara si cealalta pentru para de dus manuala. Cele doua pare de dus nu sunt incluse in pachet. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Se monteaza impreuna cu bratul de dus NACO43K, dusul fix NACO36K si suportul de perete NACO53. Acestea se comanda separate. Nu sunt incluse in pachet.

    Vezi mai mult
  4. baterie cada bln1a linea casablanca
    PRET: 255,00 Lei

    Baterie pentru cada cu pipa lunga (30 cm) BLN1A CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Nu include setul de dus.

    Vezi mai mult
  5. Baterie cada bln1 linea casablanca
    PRET: 245,00 Lei

    Baterie pentru cada BLN1 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Nu include setul de dus.

    Vezi mai mult
  6. Baterie lavoar bln2a linea casablanca
    PRET: 175,00 Lei

    Baterie pentru lavoar cu pipa medie (15cm) BLN2A CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Include racorduri pentru apa 3/8 si pipa medie de 15 cm, rotativa.

    Vezi mai mult
  7. Baterie lavoar bln2 linea casablanca
    PRET: 195,00 Lei

    Baterie pentru lavoar BLN2 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Include racorduri pentru apa 3/8 si ventil de scurgere.

    Vezi mai mult
  8. Baterie dus bln7 linea casablanca
    PRET: 175,00 Lei

    Baterie pentru dus BLN7 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Nu include setul de dus.

    Vezi mai mult
  9. Baterie bideu bln6 linea casablanca
    PRET: 170,00 Lei

    Baterie pentru bideu BLN6 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Include racorduri de apa 3/8 si ventil de scurgere.

    Vezi mai mult
  10. coloana dus plo-000x stilo casablanca
    PRET: 680,00 Lei

    Coloana de dus PLO-000X STILO CASABLANCA, dotata cu dus superior si dus de mana cu caracteristici originale. Coloana de dus are un design retro, elegant, cu finisaj crom lucios.

    Setul de dus include:

    1) Dus superior:
    - 1 flux; 
    -  diametru para superioara: 200mm.

    2) Dus de mana: 
    - 1 flux (ploaie);
    - diametru: 80mm.

    3) Bara cu inaltimea de 950mm;

    4) Furtun de dus cu lungimea de 1500mm;

    5) Furtun legatura baterie cu lungimea de 500mm.

    Ambele dusuri sunt dotate cu sistem anticalcar.

    Setul nu include baterie de dus.

    Vezi mai mult
  11. BATERIE DUS BRI77 RIMINI CASABLANCA
    PRET: 200,00 Lei

    Baterie pentru dus BRI77 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40 mm. Bateria are un design clasic, simplu, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult
  12. BATERIE CADA BDE11 DELTA CASABLANCA
    PRET: 210,00 Lei

    Baterie pentru cada BDE11 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35 mm. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult
  13. baterie lavoar bde2 delta casablanca
    PRET: 105,00 Lei

    Baterie pentru lavoar BDE2 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35 mm. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8 si ventil de scurgere.

    Vezi mai mult
  14. BATERIE BIDEU BEP6 EPOQUE CASABLANCA
    PRET: 250,00 Lei

    Baterie retro pentru bideu baie EPOQUE BEP6, teava fixa, operare dubla comanda (robineti individuali), finisaj bronz antichizat, cartus ceramic 35 mm.Pachetul include si ventil de scurgere si racorduri apa 3/8. Este o baterie cu design vintage si linii clasice, fabricata din alama sanitara masiva, material ce minimizează sansele de coroziune si de ruginire. Garantie 5 ani. Vezi mai mult
  15. BATERIE PERETE LAVOAR BEP3 EPOQUE CASABLANCA

    Pret normal: 200,00 Lei

    Special Price 170,00 Lei

    Baterie de perete lavoar EPOQUE BEP3, teava mobila, operare dubla comanda (robineti individuali), montaj pe perete finisaj bronz antichizat, cartus ceramic 35 mm. Este o baterie cu design vintage si linii clasice, fabricata din alama sanitara masiva, material ce minimizeaza sansele de coroziune si de ruginire. Garantie 5 ani. Vezi mai mult
  16. BATERIE LAVOAR BEP2 EPOQUE CASABLANCA
    PRET: 265,00 Lei

    Baterie lavoar retro pentru baie, teava fixa, operare dubla comanda (robineti individuali), finisaj bronz antichizat, cartus ceramic 35 mm. Pachetul contine si ventil de scurgere si racorduri apa 3/8. Este o baterie cu design vintage si linii clasice, fabricata din alama sanitara masiva, material ce minimizeaza sansele de coroziune si de ruginire. Garantie 5 ani. Vezi mai mult
  17. BATERIE CADA CU SET DUS BEP11 EPOQUE CASABLANCA
    PRET: 375,00 Lei

    Baterie pentru cada baie retro EPOQUE BEP11, teava fixa, operare dubla comanda (robineti individuali), finisaj bronz antichizat, cartus ceramic 35 mm. Pachetul contine furtun + para dus. Este o baterie cu design vintage si linii clasice, fabricata din alama sanitara masiva, material ce minimizeaza sansele de coroziune si de ruginire. Garantie 5 ani. Vezi mai mult
  18. BATERIE PISOAR TEMPORIZATOR CASABLANCA
    PRET: 150,00 Lei

    Baterie pisoar cu temporizator BTE12 CASABLANCA, cu finisaj crom lucios. Baterie are un design modern. Aceasta are un timp de curgere de 6-8 secune. Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include teava de legatura cu pisoarul.

    Vezi mai mult
  19. BATERIE LAVOAR PIPA MEDIE MEDICO CASABLANCA
    PRET: 160,00 Lei

    Baterie medicala pentru lavoar BMED2A CASABLANCA, prevazuta cu cartus ceramic de 40 mm, finisaj crom lucios si teava medie de 15 cm, rotativa. Aceasta este usor de utilizat, avand actionare manuala(cu cotul). Este dotata cu un brat medical rezistent ideal pentru spalarea chirurgicala a mainilor. Este o baterie robusta, rezistenta.

    Include racorduri apa 3/8 si pipa medie, rotativa.

    Vezi mai mult
  20. BATERIE LAVOAR BMED2 MEDICO CASABLANCA
    PRET: 200,00 Lei

    Baterie medicala pentru lavoar BMED2 CASABLANCA, prevazuta cu cartus ceramic de 40 mm, finisaj crom lucios. Aceasta este usor de utilizat, avand actionare manuala(cu cotul). Este dotata cu un brat medical rezistent ideal pentru spalarea chirurgicala a mainilor. Este o baterie robusta, rezistenta.

    Include racorduri apa 3/8 si ventil de scurgere.

    Vezi mai mult

Tabel Lista

Seteaza descrescator

41-60 of 110