Pentru Casa Garantat

Sanitare Baie

Tabel Lista

Seteaza descrescator

41-60 of 165

  1. Baterie cada bln1 linea casablanca
    PRET: 245,00 Lei

    Baterie pentru cada BLN1 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Nu include setul de dus.

    Vezi mai mult
  2. Baterie lavoar bln2a linea casablanca
    PRET: 175,00 Lei

    Baterie pentru lavoar cu pipa medie (15cm) BLN2A CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Include racorduri pentru apa 3/8 si pipa medie de 15 cm, rotativa.

    Vezi mai mult
  3. BATERIE LAVOAR BMED2 MEDICO CASABLANCA
    PRET: 200,00 Lei

    Baterie medicala pentru lavoar BMED2 CASABLANCA, prevazuta cu cartus ceramic de 40 mm, finisaj crom lucios. Aceasta este usor de utilizat, avand actionare manuala(cu cotul). Este dotata cu un brat medical rezistent ideal pentru spalarea chirurgicala a mainilor. Este o baterie robusta, rezistenta.

    Include racorduri apa 3/8 si ventil de scurgere.

    Vezi mai mult
  4. BATERIE PERETE BMED5 MEDICO CASABLANCA
    PRET: 220,00 Lei

    Baterie medicala pentru perete BMED5 CASABLANCA, prevazuta cu cartus ceramic de 40 mm, finisaj crom lucios. Aceasta este usor de utilizat, avand actionare manuala(cu cotul). Este dotata cu un brat medical rezistent ideal pentru spalarea chirurgicala a mainilor. Este o baterie robusta, rezistenta.

    Include pipa medie de 12 cm, rotativa.

    Vezi mai mult
  5. BATERIE CADA ARS11 AERO S CASABLANCA
    PRET: 310,00 Lei

    Baterie sanitara pentru cadaARS11 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40mm. Aceasta baterie este prevazuta cu un economizor ce reduce consumul de apa cu pana la 50%(debit maxim 10 l/min). Acest lucru se datoreaza faptului ca jetul de apa este combinat cu bule de aer, mentinand astfel un debit de apa redus, fara a se sesiza vreo diferenta in utilizare. Perlatorul bateriei este prevazut cu un sistem de autocuratare ce previne depunerile de calcar. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus, economizor si para de dus cu 3 functii.

    Vezi mai mult
  6. BATERIE3 BIDEU ARS6 AERO S CASABLANCA
    PRET: 205,00 Lei

    Baterie sanitara pentru bideu ARS6 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40mm. Aceasta baterie este prevazuta cu un economizor ce reduce consumul de apa cu pana la 50%(debit maxim 7.5 l/min). Acest lucru se datoreaza faptului ca jetul de apa este combinat cu bule de aer, mentinand astfel un debit de apa redus, fara a se sesiza vreo diferenta in utilizare. Perlatorul bateriei este prevazut cu un sistem de autocuratare ce previne depunerile de calcar. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8, economizor si ventil de scurgere.

    Vezi mai mult
  7. BATERIE DUS ARS77 AERO S CASABLANCA
    PRET: 230,00 Lei

    Baterie sanitara pentru dus ARS77 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40mm. Aceasta baterie este prevazuta cu un economizor ce reduce consumul de apa cu pana la 50%(debit maxim 10 l/min). Acest lucru se datoreaza faptului ca jetul de apa este combinat cu bule de aer, mentinand astfel un debit de apa redus, fara a se sesiza vreo diferenta in utilizare. Perlatorul bateriei este prevazut cu un sistem de autocuratare ce previne depunerile de calcar. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus, economizor si para de dus cu 3 functii.

    Vezi mai mult
  8. BATERIE LAVOAR ARS2 AERO S CASABLANCA
    PRET: 200,00 Lei

    Baterie sanitara pentru lavoar (chiuveta baie) ARS2 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40mm. Aceasta baterie este prevazuta cu un economizor ce reduce consumul de apa cu pana la 50%(debit maxim 7.5 l/min). Acest lucru se datoreaza faptului ca jetul de apa este combinat cu bule de aer, mentinand astfel un debit de apa redus, fara a se sesiza vreo diferenta in utilizare. Perlatorul bateriei este prevazut cu un sistem de autocuratare ce previne depunerile de calcar. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8, ventil de scurgere si economizor.

    Vezi mai mult
  9. BATERIE DUS BAF77 ALFA CASABLANCA
    PRET: 125,00 Lei

    Baterie pentru dus BAF77 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35mm. Bateria are un design clasic, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult
  10. BATERIE CADA BAF11 ALFA CASABLANCA
    PRET: 155,00 Lei

    Baterie pentru cada BAF11 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35mm. Bateria are un design clasic, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult
  11. BATERIE LAVOAR PIPA MEDIE MEDICO CASABLANCA
    PRET: 160,00 Lei

    Baterie medicala pentru lavoar BMED2A CASABLANCA, prevazuta cu cartus ceramic de 40 mm, finisaj crom lucios si teava medie de 15 cm, rotativa. Aceasta este usor de utilizat, avand actionare manuala(cu cotul). Este dotata cu un brat medical rezistent ideal pentru spalarea chirurgicala a mainilor. Este o baterie robusta, rezistenta.

    Include racorduri apa 3/8 si pipa medie, rotativa.

    Vezi mai mult
  12. BATERIE PISOAR TEMPORIZATOR CASABLANCA
    PRET: 150,00 Lei

    Baterie pisoar cu temporizator BTE12 CASABLANCA, cu finisaj crom lucios. Baterie are un design modern. Aceasta are un timp de curgere de 6-8 secune. Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include teava de legatura cu pisoarul.

    Vezi mai mult
  13. BATERIE BIDEU BEP6 EPOQUE CASABLANCA
    PRET: 250,00 Lei

    Baterie retro pentru bideu baie EPOQUE BEP6, teava fixa, operare dubla comanda (robineti individuali), finisaj bronz antichizat, cartus ceramic 35 mm.Pachetul include si ventil de scurgere si racorduri apa 3/8. Este o baterie cu design vintage si linii clasice, fabricata din alama sanitara masiva, material ce minimizează sansele de coroziune si de ruginire. Garantie 5 ani. Vezi mai mult
  14. BATERIE PERETE LAVOAR BEP3 EPOQUE CASABLANCA

    Pret normal: 200,00 Lei

    Special Price 170,00 Lei

    Baterie de perete lavoar EPOQUE BEP3, teava mobila, operare dubla comanda (robineti individuali), montaj pe perete finisaj bronz antichizat, cartus ceramic 35 mm. Este o baterie cu design vintage si linii clasice, fabricata din alama sanitara masiva, material ce minimizeaza sansele de coroziune si de ruginire. Garantie 5 ani. Vezi mai mult
  15. SET DE DUS DNO33 NEO CASABLANCA
    PRET: 140,00 Lei

    Set de dus DNO33 NEO CASABLANCA, anticalcar, cu trei tipuri de jeturi de apa: ploaie, ploaie concentrata si masaj. Un accesoriu de baie modern, cu finisaj crom lucios potrivit in orice baie. Setul include un suport de dus pentru reglarea inaltimii capului de dus si un furtun de dus.

    Vezi mai mult
  16. PARA DUS CAPRI DCA13 CASABLANCA
    PRET: 35,00 Lei

    Para de dus DCA13 CAPRI CASABLANCA, anticalcar, cu trei tipuri de jeturi de apa: ploaie, ploaie concentrata,masaj si o economie de 50%. Un accesoriu de baie modern, din inox, cu finisaj crom lucios potrivit in orice baie. Para este compatibila cu orice tip de furtun de dus.

    Vezi mai mult
  17. KIT DUS CAPRI DCA23 CASABLANCA
    PRET: 36,00 Lei

    Kit de dus DCA23 CAPRI CASABLANCA, anticalcar, cu trei tipuri de jeturi de apa: ploaie, ploaie concentrata si masaj. Setul contine coloana cu suport de dus si furtun dus. Un accesoriu de baie modern, din inox, cu finisaj crom lucios potrivit in orice baie.

    Vezi mai mult
  18. SET DUS CAPRI DCA33 CASABLANCA
    PRET: 85,00 Lei

    Set de dus DCA33 CAPRI CASABLANCA, anticalcar, cu trei tipuri de jeturi de apa: ploaie, ploaie concentrata si masaj. Setul contine coloana cu suport de reglare pentru inaltimea capului de dus si furtun dus. Suportul are o inaltime de 59 cm, iar furtunul o lungime de 1,5m. Un accesoriu de baie modern, din inox, cu finisaj crom lucios potrivit in orice baie.

    Vezi mai mult
  19. COLOANA DUS DRO45 CASABLANCA
    PRET: 270,00 Lei

    Coloana de dus RONDO DRO45 CASABLANCA definite prin caracteristici originale de proiectare, design innovator. Este un accesoriu de baie ce imbina foarte frumos esteticul si functionalitatea. Coloana are un finisaj crom lucios.

    Coloana de dus include:
     

    1) Dus superior: 
    - diametru: 200 mm; 
    - 1 flux.

    2) Dus de mana: 
    - 3 fluxuri (ploaie, ploaie fina, hidromasaj); 
    - diametru: 120 mm;
    - sistem anticalcar.

    3) Tija cu inaltimea de 980 mm;

    4) Furtun de dus cu impletitura dubla, cu lungimea de 1500 mm;

    5) Furtun legatura baterie cu lungimea de 500 mm.

    Nu include bateria de dus.

    Vezi mai mult
  20. COLOANA DUS DQD41 QUADRO CASABLANCA
    PRET: 250,00 Lei

    Coloana de dus QUADRO DQD41 CASABLANCA, compusa din urmatoarele elemente: dus superior cu unghi reglabil, dus de mana reglabil pe inaltime. Aceasta este prevazuta cu un cartus ceramic pentru divertor, sistem anticalcar si are un finisaj crom lucios.

    Dusul superior (20x20cm) poate fi reglat intr-un unghi potrivit atat in timpul montajului cat si in timpul utilizarii.

    Dusul de mana (10x10cm) este reglabil pe inaltime si poate fi pozitionat in functie de necesitatile utilizatorului.

    Coloana este prevazuta cu un cartus ceramic, cu divertor, ce asigura transferul de apa intre cele doua dusuri.

    Coloana de dus patrata QUADRO este definite de caracteristici moderna de proiectare, imbinate foarte frumos cu functionalitati si reglaje extinse.

    Nu include bateria de dus.

    Vezi mai mult

Tabel Lista

Seteaza descrescator

41-60 of 165