Pentru Casa Garantat

Obiecte Sanitare

Obiecte Sanitare

 

Tabel Lista

Seteaza descrescator

101-120 of 318

  1. BATERIE BUCATARIE GAT LEBADA BRI4A RIMINI CASABLANCA
    PRET: 160,00 Lei

    Baterie pentru chiuveta de bucatarie BRI4A CASABLANCA, monocomanda, gat de lebada, cartus ceramic 40 mm si teava inalta, rotativa, tip ‘’U’’. Bateria are un design clasic, simplu, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8 si pipa inalta rotativa tip ‘’U’’.

    Vezi mai mult
  2. coloana dus plo-000x stilo casablanca
    PRET: 680,00 Lei

    Coloana de dus PLO-000X STILO CASABLANCA, dotata cu dus superior si dus de mana cu caracteristici originale. Coloana de dus are un design retro, elegant, cu finisaj crom lucios.

    Setul de dus include:

    1) Dus superior:
    - 1 flux; 
    -  diametru para superioara: 200mm.

    2) Dus de mana: 
    - 1 flux (ploaie);
    - diametru: 80mm.

    3) Bara cu inaltimea de 950mm;

    4) Furtun de dus cu lungimea de 1500mm;

    5) Furtun legatura baterie cu lungimea de 500mm.

    Ambele dusuri sunt dotate cu sistem anticalcar.

    Setul nu include baterie de dus.

    Vezi mai mult
  3. coloana dus plo-500x retro casablanca
    PRET: 920,00 Lei

    Coloana de dus PLO-500X RETRO ANTIQUE CASABLANCA, dotata cu dus superior si dus de mana cu caracteristici originale. Coloana de dus are un design vintage, elegant, cu finisaj bronz antichizat.

    Setul de dus include:

    1) Dus superior:
    - 1 flux; 
    -  diametru para superioara: 200mm.

    2) Dus de mana: 
    - 1 flux (ploaie);
    - diametru: 80mm.

    3) Bara cu inaltimea de 950mm;

    4) Furtun de dus cu lungimea de 1500mm;

    5) Furtun legatura baterie cu lungimea de 500mm.

    Ambele dusuri sunt dotate cu sistem anticalcar.

    Setul nu include baterie de dus.

    Vezi mai mult
  4. Baterie bucatarie bln4a linea casablanca
    PRET: 200,00 Lei

    Baterie sanitara pentru chiuveta de bucatarie BLN4A CASABLANCA, gat de lebada, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Include racorduri de apa 3/8 si pipa inalta rotativa tip ‘’U’’.

    Vezi mai mult
  5. Baterie bideu bln6 linea casablanca
    PRET: 170,00 Lei

    Baterie pentru bideu BLN6 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Include racorduri de apa 3/8 si ventil de scurgere.

    Vezi mai mult
  6. Baterie dus bln7 linea casablanca
    PRET: 175,00 Lei

    Baterie pentru dus BLN7 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Nu include setul de dus.

    Vezi mai mult
  7. Baterie lavoar bln2 linea casablanca
    PRET: 195,00 Lei

    Baterie pentru lavoar BLN2 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Include racorduri pentru apa 3/8 si ventil de scurgere.

    Vezi mai mult
  8. Baterie lavoar bln2a linea casablanca
    PRET: 175,00 Lei

    Baterie pentru lavoar cu pipa medie (15cm) BLN2A CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Include racorduri pentru apa 3/8 si pipa medie de 15 cm, rotativa.

    Vezi mai mult
  9. Baterie cada bln1 linea casablanca
    PRET: 245,00 Lei

    Baterie pentru cada BLN1 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Nu include setul de dus.

    Vezi mai mult
  10. baterie cada bln1a linea casablanca
    PRET: 255,00 Lei

    Baterie pentru cada cu pipa lunga (30 cm) BLN1A CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Este fabricata din alama sanitara. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Nu include setul de dus.

    Vezi mai mult
  11. suport de perete naco53 casablanca
    PRET: 85,00 Lei

    Suport de perete NACO53 NEO CASABLANCA fabricat integral din alama, cu aspect nichelat la exterior. Este un suport pentru para de dus cat si pentru dus activ.

    Se monteaza impreuna cu bratul de dus NACO43K, dusul fix NACO36K si bateria de dus incastrabila BNO7P. Acestea se comanda separate. Nu sunt incluse in pachet.

    Vezi mai mult
  12. baterie dus incastrabila bno7p casablanca
    PRET: 340,00 Lei

    Baterie sanitara pentru dus incastrabila cu divertor BNO7P CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Baterie este dotata cu doua intrari, una pentru apa calda, cealalta pentru apa rece. Aceasta este dotata si cu doua iesiri, comandate de un divertor, una pentru para superioara si cealalta pentru para de dus manuala. Cele doua pare de dus nu sunt incluse in pachet. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Se monteaza impreuna cu bratul de dus NACO43K, dusul fix NACO36K si suportul de perete NACO53. Acestea se comanda separate. Nu sunt incluse in pachet.

    Vezi mai mult
  13. para superioara dus naco36k casablanca
    PRET: 148,00 Lei

    Para de dus superioara NACO36K NEO CASABLANCA, dotata cu sistem de autocuratare si jet de apa tip ploaie. Dimensiuni: 260 x 188 mm.

    Se monteaza impreuna cu bratul de dus NACO43K, bateria de dus incastrabilacu divertor BNO7P si suportul de perete NACO53. Acestea din urma se comanda separate.

    Vezi mai mult
  14. brat dus naco43k casablanca
    PRET: 145,00 Lei

    Brat de dus NACO43K NEO CASABLANCA, se foloseste pentru a monta para superioara de dus NACO36K. Impreuna cu acest brat se mai monteaza si bateria de dus incastrabila cu divertor BNO7P si suportul de perete NACO53. Acestea din urma se comanda separate. Bratul de dus are o lungime de 350 mm si este fabricat din inox cu finisaj crom lucios.

    Vezi mai mult
  15. baterie bideu blv6 negru casablanca
    PRET: 275,00 Lei

    Baterie sanitara pentru bideu BLV6-N LAVEO CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm si finisaj negru cu suprafete superioare cromate. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Include racorduri apa 3/8 si ventil click-clack.

    Vezi mai mult
  16. baterie bideu blv6 alb casablanca
    PRET: 265,00 Lei

    Baterie sanitara pentru bideu BLV6-A LAVEO CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm si finisaj alb cu suprafete superioare cromate. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

    Include racorduri apa 3/8 si ventil click-clack.

    Vezi mai mult
  17. baterie bucatarie bmd4 madera casablanca
    PRET: 145,00 Lei

    Baterie pentru chiuveta de bucatarie BMD4 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40 mm si teava rotativa. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8 si pipa rotativa.

    Vezi mai mult
  18. baterie bucatarie perete bmd3 madera casablanca
    PRET: 150,00 Lei

    Baterie pentru bucatarie cu prindere pe perete BMD3 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40 mm si teava medie 12 cm, rotativa. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include pipa medie de 12 cm, rotativa.

    Vezi mai mult
  19. baterie cada bsr11 strevi casablanca
    PRET: 185,00 Lei

    Baterie pentru cada BSR11 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40 mm. Bateria are un design clasic, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult
  20. baterie casa crom bsn11 siena casablanca
    PRET: 190,00 Lei

    Baterie pentru cada BSN11 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35 mm. Bateria are un design clasic, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult

Tabel Lista

Seteaza descrescator

101-120 of 318