Pentru Casa Garantat

Obiecte Sanitare

Obiecte Sanitare

 

Tabel Lista

Seteaza descrescator

61-80 of 318

  1. BATERIE CADA BMD11 MADERA CASABLANCA
    PRET: 195,00 Lei

    Baterie pentru cada BMD11 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40 mm. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult
  2. BATERIE DUS BMD77 MADERA CASABLANCA
    PRET: 180,00 Lei

    Baterie pentru dus BMD77 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40 mm. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult
  3. BATERIE BUCATARIE GAT DE LEBADA BMD4A MADERA CASABLANCA
    PRET: 195,00 Lei

    Baterie pentru chiuveta de bucatarie BMD4A CASABLANCA, monocomanda, gat de lebada, cartus ceramic 40 mm si  teava inalta rotativa tip "U". Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri de apa 3/8 si pipa inalta rotativa tip ‘’U’’.

    Vezi mai mult
  4. BATERIE LAVOAR CU PIPA MEDIE BMD2A MADERA CASABLANCA
    PRET: 165,00 Lei

     

    Baterie pentru lavoar BMD2A CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40 mm si teava medie de 15 cm, rotativa. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

     

    Include pipa medie rotativa 15 cm.

     

    Vezi mai mult
  5. BATERIE LAVOAR BMD2 MADERA CASABLANCA
    PRET: 155,00 Lei

    Baterie pentru lavoar BMD2 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40 mm si teava fixa. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8 si ventil de scurgere.

    Vezi mai mult
  6. BATERIE BUCATARIE BMX4 MAX CASABLANCA
    PRET: 155,00 Lei

    BATERIE BUCATARIE BMX4 MAX CASABLANCA
    - constructie: un maner;
    - aplicare: bucatarie;
    - culoare: cromata.

    Vezi mai mult
  7. DULAP RODOS INFERIOR CU BLAT MARMURA
    PRET: 365,00 Lei

    Nu este in stoc

    DULAP RODOS - INFERIOR CU BLAT MARMURA
    Dimensiuni:  84x40x40 cm
    Mobilierul este confectionat din MDF vopsit cu lac poliuretanic rezistent la umezeala (fetele de usi) si PAL (carcasele corpurilor).

     

    Vezi mai mult
  8. BATERIE DUS BRI77 RIMINI CASABLANCA
    PRET: 200,00 Lei

    Baterie pentru dus BRI77 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40 mm. Bateria are un design clasic, simplu, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult
  9. BATERIE3 BIDEU ARS6 AERO S CASABLANCA
    PRET: 205,00 Lei

    Baterie sanitara pentru bideu ARS6 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40mm. Aceasta baterie este prevazuta cu un economizor ce reduce consumul de apa cu pana la 50%(debit maxim 7.5 l/min). Acest lucru se datoreaza faptului ca jetul de apa este combinat cu bule de aer, mentinand astfel un debit de apa redus, fara a se sesiza vreo diferenta in utilizare. Perlatorul bateriei este prevazut cu un sistem de autocuratare ce previne depunerile de calcar. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8, economizor si ventil de scurgere.

    Vezi mai mult
  10. BATERIE DUS ARS77 AERO S CASABLANCA
    PRET: 230,00 Lei

    Baterie sanitara pentru dus ARS77 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40mm. Aceasta baterie este prevazuta cu un economizor ce reduce consumul de apa cu pana la 50%(debit maxim 10 l/min). Acest lucru se datoreaza faptului ca jetul de apa este combinat cu bule de aer, mentinand astfel un debit de apa redus, fara a se sesiza vreo diferenta in utilizare. Perlatorul bateriei este prevazut cu un sistem de autocuratare ce previne depunerile de calcar. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus, economizor si para de dus cu 3 functii.

    Vezi mai mult
  11. BATERIE LAVOAR ARS2 AERO S CASABLANCA
    PRET: 200,00 Lei

    Baterie sanitara pentru lavoar (chiuveta baie) ARS2 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 40mm. Aceasta baterie este prevazuta cu un economizor ce reduce consumul de apa cu pana la 50%(debit maxim 7.5 l/min). Acest lucru se datoreaza faptului ca jetul de apa este combinat cu bule de aer, mentinand astfel un debit de apa redus, fara a se sesiza vreo diferenta in utilizare. Perlatorul bateriei este prevazut cu un sistem de autocuratare ce previne depunerile de calcar. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8, ventil de scurgere si economizor.

    Vezi mai mult
  12. BATERIE DUS BAF77 ALFA CASABLANCA
    PRET: 125,00 Lei

    Baterie pentru dus BAF77 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35mm. Bateria are un design clasic, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult
  13. BATERIE BUCATARIE BAF4A ALFA CASABLANCA
    PRET: 130,00 Lei

    Baterie pentru chiuveta de bucatarie BAF4A CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35mm, gat de lebada si teava inalta tip ‘’U’’. Bateria are un design clasic, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8 si pipa rotativa tip ‘’U’’.

    Vezi mai mult
  14. BATERIE CADA BAF11 ALFA CASABLANCA
    PRET: 155,00 Lei

    Baterie pentru cada BAF11 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35mm. Bateria are un design clasic, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult
  15. BATERIE LAVOAR BAF2 ALFA CASABLANCA
    PRET: 80,00 Lei

    Baterie pentru lavoar BAF2 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35 mm si pipa fixa. Bateria are un design clasic, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8 si ventil de scurgere.

    Vezi mai mult
  16. BATERIE DUS BDE77 DELTA CASABLANCA
    PRET: 170,00 Lei

    Baterie pentru dus BDE77 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35 mm. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult
  17. BATERIE LAVOAR BDE2A DELTA CASABLANCA
    PRET: 120,00 Lei

    Baterie pentru lavoar CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35 mm si pipa medie. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include pipa medie de 15 cm.

    Vezi mai mult
  18. BATERIE BUCATARIE BDE4 DELTA CASABLANCA
    PRET: 115,00 Lei

    Baterie pentru chiuveta de bucatarie BDE4 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35 mm si pipa rotativa. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8 si pipa rotativa.

    Vezi mai mult
  19. baterie lavoar bde2 delta casablanca
    PRET: 105,00 Lei

    Baterie pentru lavoar BDE2 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35 mm. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include racorduri apa 3/8 si ventil de scurgere.

    Vezi mai mult
  20. BATERIE CADA BDE11 DELTA CASABLANCA
    PRET: 210,00 Lei

    Baterie pentru cada BDE11 CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic 35 mm. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

    Include setul de dus.

    Vezi mai mult

Tabel Lista

Seteaza descrescator

61-80 of 318