Pentru Casa Garantat

GRUND GRI 1KG

Mai multe poze

GRUND GRI 1KG

PRET: 15,00 Lei
SKU: HELJOKVOPGRGR1 (8)

PREZENTARE ŞI PERFORMANŢE:
Grund pe bază de răşini alchidice grase, sicativi, pigmenţi, pigmenţi anticorozivi, extenderi şi solvenţi organici. Are o aderenţă bună la suportul pregătit corespunzător şi asigură o excelentă protecţie anticorozivă.
Produsul este avizat de către Consiliul Tehnic Permanent Pentru Construcţii prin Agrementul Tehnic nr. 001-04/1153-2007.
UTILIZARE
Se utilizează ca acoperire primară pentru protecţia anticorozivă a structurilor metalice, exploatate în medii neagresive sau slab agresive.

Descarca fisa tehnica:  Grund_Gri_Rost.pdf

Description

Detalii

Pregătire suprafaţă: Suprafeţe metalice noi - degresare cu diluant (compatibil D509), urmata de spalare cu detergenti si clatire cu apa; - se îndepărtează rugina prin periere cu perii de sârmă, şmirgheluire, sablare şi se desprăfuiesc prin aspirare, periere sau ştergere cu o lavetă din bumbac.
MASURI DE SECURITATE
Produsul se utilizează în locuri cu ventilaţie sau aerisire corespunzătoare, departe de orice sursǎ de aprindere cu respectarea normelor de protecţie recomandate la lucrul cu substanţe inflamabile şi nocive. După golire, ambalajele se elimina la un centru de colectare a deseurilor periculoase. Agenti de stingere incendii recomandati: CO2, pulbere chimică, nisip, spuma mecanica. Agenti de stingere incendii interzisi: apa (jet compact, jet pulverizat). Clasificare: preparat nociv şi inflamabil.

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.