Pentru Casa Garantat

Gradina

Tabel Lista

Seteaza descrescator

21-23 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  1. pistol stropit 9 functii palisad
    PRET: 29,00 Lei

     

    Pistol proiectat pentru irigare in zonele suburbane, in gradini, parcuri si piete, precum si pentru curatenie. Este un pistol de pulverizare prevazut cu un declansator confortabil. Acesta mai are si o duza reglabila ce ofera noua moduri de irigare: jet vertical, jet cu jet, "dus", jet orizontal plat, pulverizare conica, pulverizare centrala, jet puternic, "ceata", prelingere. Corpul pistolului este fabricat din zinc, manerul este din cauciuc, ce ofera un confort maxim cand este utilizat, iar declansatorul este din plastic rezistent ABS.

    Vezi mai mult
  2. aspersor rotativ palisad
    PRET: 13,00 Lei

    Capul de pulverizare al aspersorului este prevazut cu trei brate, brate ce se rotesc sub presiunea apei, asigurand o suprafata uniforma circulara de irigare de 180 de metri patrati. Are o raza maxima de udare de 15 m si este destinat pentru irigarea in gradini, piete, parcuri. Baza aspersorului este din plastic ABS rezistent. Presiunea de lucru este de 2 Bar, are inaltimea de 70 mm, lungimea de 290 mm si latimea de 270 mm.

    Vezi mai mult
  3. PLASA UMBRIRE 2M/10ML
    PRET: 0,00 Lei

    Nu este in stoc

    Plasa umbrire de culoare verde folosita ca protectie impotriva soarelui si a vantului. Se foloseste ca paravan pentru parcari, balcoane, terase, garduri, protectie pentru legume/fructe. Poate fi folosita atat pe verticala pentru garduri, dar si pe orizontala impotriva razelor solare si impotriva vantului.

    Vezi mai mult

Tabel Lista

Seteaza descrescator

21-23 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2