Pentru Casa Garantat

GLET CERADEZ GL-82

Mai multe poze

GLET CERADEZ GL-82

PRET: 0,00 Lei
SKU: CERAD GL 82 (47)

Glet universal pe baza de ipsos pentru finisarea peretilor si tavanelor la interiorul cladirilor

Ambalare: saci din hârtie multistrat cu masa neta de 20 kg.

Aspect: pulbere alba

Conservare: 12 luni in ambalajul original, pe paleti de lemn, in locuri uscate.

Consum: cca 0,8-1 kg/m2 la o grosime de 1 mm.

Domenii de utilizare: Produsul are o aderenta deosebit de mare pe tencuielile pe baza de ciment, ciment-var, tencuieli din ipsos precum si pe betoane monolite sau prefabricate, permite egalizarea suprafetelor prin încarcari de pâna la 10 mm într-un singur strat.Suprafata gletuita va deveni perfect neteda si de un alb mat. Daca se doreste, gletul poate fi vopsit dupa uscare cu vopseluri de dispersie sau pe baza de solventi organici.Acest glet poate fi folosit în interiorul cladirilor în locuri uscate, fara umiditate permanenta.

Date tehnice:

- apa de amestecare: 7,2-8 litri la 20 kg glet (36-40%);

- temperatura de aplicare: 5-30 0C;

- timp de punere in opera/ timp de priza : minim 1.5 ore;

- consum specific: 0.8-1 kg/m2 la 1 mm grosime;

- rezistenta la compresiune: >2 N/mm2

- aderenta la suport: > 0.1 N/mm2

- timp de uscare : 24h / strat de 5 mm

Aceste valori se refera la probe de laborator de glet si pot sa fie modificate sensibil de conditiile de punere in opera.

Asigurarea calitatii: Produsul este fabricat într-un sistem de management al calitatii ISO 9001 certificat, este un mortar pe baza de ipsos cf. SR EN 13279-1/2008, incadrat in clasa B2/50/2 ( mortar pe baza de ipsos cu utilizare la interior , timp de priza > 50 min si rezistenta la compresiune: >2 N/mm2 )

Tehnologie de aplicare

Pregatirea suportului: Suprafata suport care urmeaza sa fie gletuita poate fi mortar pe baza de ciment, var, ipsos, beton sau BCA, cu denivelari mai mici de 5 mm. Suprafata se curata de praf, resturi de zugraveala, pete de ulei sau alte impuritati existente. În timpul verii, se recomanda umezirea prealabila a suportului care se gletuieste. Suprafetele foarte poroase se vor amorsa cu CERADEZ AM 02.NU SE APLICA DIRECT PE ZUGRAVEALA!

Unelte utilizate: - gletiera din otel sau otel inoxidabil; - hârtie de slefuit fina - galeata;

- amestecator mecanic sau manual.

Aplicare : Pulberea se introduce în apa si se începe amestecarea. Atât recipientul cât si apa utilizata trebuie sa fie curate. Amestecarea se face energic, de preferinta mecanic (500 rotatii/min) Se continua operatia pâna la obtinerea unui amestec cremos, omogen, usor prelucrabil. Se asteapta 10 minute pentru desavârsirea reactiilor chimice si se amesteca din nou energic. Gletul astfel obtinut se întinde în straturi subtiri cu gletiera pe suport. În cazul aplicarii a mai multe straturi, urmatorul strat se va aplica dupa întarirea stratului precedent adica dupa minim 6 ore. Straturile aplicate pe perete se pot finisa prin lisare cu fierul de glet cu putin timp înainte ca materialul sa faca priza. Suprafata devine slefuibila dupa 24 ore. Pentru realizarea unui finisaj final de mare finete se poate aplica un ultim strat de glet de consistenta mai moale sau se poate folosi gletul Ceradez GL 98 pentru ob]inerea de suprafete de un alb imaculat.La temperaturi sub 20°C timpul de întarire se prelungeste. Curatirea uneltelor se face cu apa înaintea întaririi pastei. Temperatura mediului trebuie sa fie între +5°C si +30°C. Se va evita expunerea directa la razele solare. Lucrarile se vor face în conditii lipsite de umezeala, la o temperatura a aerului si a suportului de 50 C- 30 0C. Toate datele tehnice prezentate se refera la conditii de temperatura de 20 0C si umiditate relativa de 60%. În alte conditii, parametrii materialului pot fi modificati.

Protectia mediului: CERADEZ GL 82 este un produs ecologic, nu contine substante sau deseuri periculoase, nu afecteaza sanatatea oamenilor si nici mediul înconjurator în timpul exploatarii. Raspunde cerintelor Legii Mediului (Legea nr.137/95).

Protectia muncii: Nu se va inghiti! In cazul contactului cu ochii se va spala cu multa apa si se va consulta medicul. In cazul ingerarii accidentale se va consulta imediat medicul caruia i se va prezenta ambalajul. Date precise se gasesc in „Fisa tehnica de securitate”.În cazul unei aplicari neconforme cu recomandarile facute, producatorul nu isi asuma responsabilitatea unui rezultat negativ.

Description

Detalii

 

Recomandat pentru
Aplicarea pe tencuielile pe baza de ciment, ciment-var, tencuieli din ipsos precum si pe betoane monolite sau prefabricate. Se permite egalizarea suprafetelor prin incarcari de pana la 10 mm intr-un singur strat. Suprafata gletuita  va deveni perfect neteda si de un alb mat. Daca se doreste, gletul poate fi vopsit dupa uscare cu vopseluri de dispersie sau pe baza de solventi organici. Acest glet poate fi folosit in interiorul cladirilor in locuri uscate, fara umiditate permanenta.
 
Disponibil in
  • saci din hartie multistrat cu masa neta de  20 kg.
Consum
  • cca 0,8-1 kg/mp la o grosime de 1 mm.
Descriere
 
Alte detalii
Aspect: pulbere alba;               
Conservare: 12 luni in ambalajul original, pe paleti de lemn, in locuri uscate.   
Asigurarea calitatii
Produsul este fabricat intr-un sistem de management al calitatii ISO 9001 certificat, este un mortar pe baza de ipsos  cf. SR EN 13279-1/2008, incadrat in clasa B2/50/2 (mortar pe baza de ipsos cu utilizare la interior, timp de priza > 50 min si rezistenta la compresiune:>2 N/mm2 ).
Recomandat pentru urmatoarele sisteme:

 

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.