Pentru Casa Garantat

CRONOTERMOSTAT COMPUTHERM Q7 RF FARA FIR

Mai multe poze

CRONOTERMOSTAT COMPUTHERM Q7 RF FARA FIR

PRET: 255,00 Lei
SKU: HELMAGFITCTQ7RF (10)

Termostatul de camera COMPUTHERM Q7 RF este foarte inteligent si surprinzator de usor de programat.


Este adecvat pentru comanda unui aparat de încalzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea cazanelor de încalzire centrala comercializate în România, indiferent de tensiunea de comanda, de 24 V sau 230 V.
Programul se repeta ciclic în mod automat. Programul unei zile este format din 6 perioade de timp, cu 6 temperaturi diferite, alese de Dvs. Programul fiecarei zile poate fi ales independent de programul celorlalte zile.
Cronotermostatul Computherm Q7 RF este mobil, nu necesita legatura electrica prin cablu la cazan, el este un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului (un modul fix în legatura directa cu cazanul de încalzire). Receptorul primeste semnalele de la termostat si comanda pornirea sau oprirea cazanului prin cablul electric conectat între receptor si cazan.


Video cu programarea cronotermostatului pe intervale orare.


Manual de Utilizare si Fisa Tehnica

Description

Detalii

Cronotermostatul Computherm poate fi programat pe o saptamana astfel încat instalatia de încalzire sau de climatizare sã realizeze diferite valori dorite de temperatura la diferite ore dorite în locuinta sau biroul Dvs, asigurand CONFORT si ECONOMIE.
Programul se repeta ciclic în mod automat. Programul unei zile este format din 6 perioade de timp, cu 6 temperaturi diferite, alese de Dvs. Programul fiecarei zile poate fi ales independent de programul celorlalte zile.
Raza de actiune este de aproximativ 50 m în teren deschis si de aproximativ 30 m într-o cladire, fiind influentata de structura cladirii. Raza de actiune este mult redusa daca undele întampina structuri metalice, beton armat etc.
Sensibilitatea cronotermostatului computherm q7 RF este de ± 0,2°C, deci daca am programat 20°C, termostatul cupleazã cazanul la o temperatura mai mica de 19,8°C si îl decupleaza la o temperatura mai mare de 20,2°C.
Nu expuneti cronotermostatul computherm q7 RF la variatii rapide de temperatura! Functia antiblocare pompa. Cu scopul prevenirii blocarii pompei, la ora 0 si 00 minute, termostatul comanda pornirea cazanului pentru 1 minut. Comanda este data numai în situatia în care, timp de 24 ore, termostatul nu a mai dat comanda de pornire.


AMPLASAREA CRONOTERMOSTATULUI COMPUTHERM Q7 RF

Cronotermostatul Computherm Q7 RF este mobil, dar este important sa îi gasiti locul potrivit în încapere. Temperatura pe care o sesizeaza va sta la baza deciziilor pe care o ia în comanda cazanului. Va lucra bine, daca temperatura sesizata de el va fi reala si nu una influentata de o sursa de caldura sau de frig, cum ar fi un televizor, frigider, veioza, razele soarelui, horn, fereastra sau usa de intrare. Înaltimea optima este la 1,5 m de podea, în zona de circulatie naturala a aerului. Cronotermostatul Computherm poate fi folosit în suportul lui sau montat pe perete. Consultati specialistul dvs. de instalatii, daca radiatoarele sunt prevazute cu robineti cu cap termostatat.

Pareri

Recomandam si urmatoarele produse:

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.