Pentru Casa Garantat

BATERIE LAVOAR CROM ARB2A AERO B CASABLANCA

Mai multe poze

BATERIE LAVOAR CROM ARB2A AERO B CASABLANCA

PRET: 125,00 Lei
SKU: HELSRSOBSARB2A (20)

Baterie pentru lavoar ARB2A CASABLANCA, cu economizor apa, finisaj crom lucios, monocomanda, cartus ceramic 40mm rezistent la calcar.


Jetul de apa al bateriei sanitare este combinat cu bule de aer, mentinand un debit constant redus indiferent de presiunea din instalatie si ajungandu-se la un consum de apa redus cu pana la 50%.


Sistemul de autocuratare utilizeaza presiunea apei pentru a indeparta depunerile de nisip sau alte impuritati (nu este nevoie sa dementati sita periodic pentru curatare, indiferent de calitatea apei curente).


Materialul siliconic al sitei si cartusul ceramic garanteaza functionarea bateriei chiar si cand apa din retea are duritatea peste medie.


Bateria are un design modern, cu finisaj crom. Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.


Include racorduri apa 3/8, economizor 7.5 l/min si pipa medie de 15 cm, rotativa.

Descriere

Detalii

Baterie pentru lavoar ARB2A CASABLANCA, cu economizor apa, finisaj crom lucios, monocomanda, cartus ceramic 40mm rezistent la calcar. Jetul de apa al bateriei sanitare este combinat cu bule de aer, mentinand un debit constant redus indiferent de presiunea din instalatie si ajungandu-se la un consum de apa redus cu pana la 50%. Sistemul de autocuratare utilizeaza presiunea apei pentru a indeparta depunerile de nisip sau alte impuritati (nu este nevoie sa dementati sita periodic pentru curatare, indiferent de calitatea apei curente). Materialul siliconic al sitei si cartusul ceramic garanteaza functionarea bateriei chiar si cand apa din retea are duritatea peste medie. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

Include racorduri apa 3/8, economizor 7.5 l/min si pipa medie de 15 cm, rotativa.

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.