Pentru Casa Garantat

BATERIE CADA TEAVA LUNGA ARB11A AERO B CASABLANCA

Mai multe poze

BATERIE CADA TEAVA LUNGA ARB11A AERO B CASABLANCA

PRET: 260,00 Lei
SKU: HELSRSOBSARB1A (20)

Baterie pentru cada ARB11A CASABLANCA, cu economizor apa, finisaj crom lucios, monocomanda, teava lunga rotativa si cartus ceramic 40mm rezistent la calcar.


Jetul de apa al bateriei sanitare este combinat cu bule de aer, mentinand un debit constant redus indiferent de presiunea din instalatie si ajungandu-se la un consum de apa redus cu pana la 50%.


Sistemul de autocuratare utilizeaza presiunea apei pentru a indeparta depunerile de nisip sau alte impuritati (nu este nevoie sa dementati sita periodic pentru curatare, indiferent de calitatea apei curente).


Materialul siliconic al sitei si cartusul ceramic garanteaza functionarea bateriei chiar si cand apa din retea are duritatea peste medie.


Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.


Include setul de dus si economizor: 12l/min si pipa lunga  rotativa.

Description

Detalii

Baterie pentru cada ARB11A CASABLANCA, cu economizor apa, finisaj crom lucios, monocomanda, teava lunga rotativa si cartus ceramic 40mm rezistent la calcar. Jetul de apa al bateriei sanitare este combinat cu bule de aer, mentinand un debit constant redus indiferent de presiunea din instalatie si ajungandu-se la un consum de apa redus cu pana la 50%. Sistemul de autocuratare utilizeaza presiunea apei pentru a indeparta depunerile de nisip sau alte impuritati (nu este nevoie sa dementati sita periodic pentru curatare, indiferent de calitatea apei curente). Materialul siliconic al sitei si cartusul ceramic garanteaza functionarea bateriei chiar si cand apa din retea are duritatea peste medie. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

Include setul de dus si economizor: 12l/min si pipa lunga  rotativa.

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.