Pentru Casa Garantat

BATERIE BUCATARIE GAT DE LEBADA ARB4A AERO B CASABLANCA

Mai multe poze

BATERIE BUCATARIE GAT DE LEBADA ARB4A AERO B CASABLANCA
PRET: 155,00 Lei
SKU: HELSRSOBSARB4A (20)

Baterie pentru bucatarie gat de lebada ARB4A CASABLANCA, cu economizor apa, finisaj crom lucios, monocomanda, cartus ceramic 40mm rezistent la calcar.


Jetul de apa al bateriei sanitare este combinat cu bule de aer, mentinand un debit constant redus indiferent de presiunea din instalatie si ajungandu-se la un consum de apa redus cu pana la 50%.


Sistemul de autocuratare utilizeaza presiunea apei pentru a indeparta depunerile de nisip sau alte impuritati (nu este nevoie sa dementati sita periodic pentru curatare, indiferent de calitatea apei curente).


Materialul siliconic al sitei si cartusul ceramic garanteaza functionarea bateriei chiar si cand apa din retea are duritatea peste medie.


Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.


Include racorduri apa 3/8, economizor 7.5 l/min si pipa inalta rotativa tip ‘’U’’.

Descriere

Detalii

Baterie pentru bucatarie gat de lebada ARB4A CASABLANCA, cu economizor apa, finisaj crom lucios, monocomanda, cartus ceramic 40mm rezistent la calcar. Jetul de apa al bateriei sanitare este combinat cu bule de aer, mentinand un debit constant redus indiferent de presiunea din instalatie si ajungandu-se la un consum de apa redus cu pana la 50%. Sistemul de autocuratare utilizeaza presiunea apei pentru a indeparta depunerile de nisip sau alte impuritati (nu este nevoie sa dementati sita periodic pentru curatare, indiferent de calitatea apei curente). Materialul siliconic al sitei si cartusul ceramic garanteaza functionarea bateriei chiar si cand apa din retea are duritatea peste medie. Bateria are un design modern, cu finisaj crom . Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

Include racorduri apa 3/8, economizor 7.5 l/min si pipa inalta rotativa tip ‘’U’’.

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.