Pentru Casa Garantat

ADEZIV DE CONSTRUCTII MONTAGEKIT

Mai multe poze

ADEZIV DE CONSTRUCTII MONTAGEKIT

PRET: 19,00 Lei
SKU: HELTEMDIVMON310 (26)

Bison Montagekit Super Strength este un adeziv universal de constructii, extrem de rezistent. Ideal pentru lipirea sigura a tuturor tipurilor de materiale (de constructii). Inlocuieste cu succes gaurile de fixare, suruburile si cuiele; rezultate rapide, simple si estetice.
Rezistenta finala excelenta. Aderenta excelenta la support. Inlocuieste cu succes cuiele si suruburile. Utilizare rapida si simpla. Elasticitate garantata 15 ani. Pentru uz interior si exterior. Capacitate de umplere. Rezistent la imbatranire, apa si chimicale. Cauciuc neoprenic.
Aplicatii: fixarea placilor decorative, sipcilor, plintelor, glafurilor, ramelor si tocurilor de usi si ferestre, cutiilor de racord si a dozelor, maselor plastice si a placilor ceramice si de piatra ornamentala pe : beton, caramida, tencuiala, ghips, lemn, PAL.
Neadecvat pentru polistiren expandat.

Ambalaj: cartus de 310 ml.

 

Description

Detalii

Utilizare: suprafetele trebuie sa fie curate, uscate, fara praf si degresate. Se aplica puncte sau linii de adeziv la distante intre 20….40 cm precum si la extremitatile suprafetelor. Partile se asambleaza imediat, se preseaza si la nevoie se fixeaza in pozitie. Ansamblul devine manevrabil dupa 10-40 minute si se poate incarca la maxim dupa 24 ore. A nu se aplica la temparaturi mai mici de 5 grade Celsius.
Pentru materiale grele se recomanda folosirea
metodei atasare-detasare-fixare : dupa atasare partile se separa, se lasa sa se usuce 5 minute apoi se preseaza si se fixeaza in pozitie.

Ambalaj: cartus de 310 ml.

 

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.