Pentru Casa Garantat

Tabel Lista

Seteaza descrescator

10 Articol(e)

 1. dispenser dezinfectant
  PRET: 740,00 Lei

  Dispenserul de gel este realizat din otel inoxidabil, fiind un produs premium. Punerea in functiune este foarte rapida, iar folosirea extrem de intuitiva, finnd accesibila chiar si copiilor. 
   
  AVANTAJE:
   
  Sistem antivandal
  Nu exista contact direct cu mainile
  Actionare 100 % mecanica
  Sistem de reincarcare cu gel in cateva secunde
  Usor de folosit
  Garantie 10 ani
  Fabricat in UE
   
  Vezi mai mult
 2. coloana dus plo-500x retro casablanca
  PRET: 920,00 Lei

  Coloana de dus PLO-500X RETRO ANTIQUE CASABLANCA, dotata cu dus superior si dus de mana cu caracteristici originale. Coloana de dus are un design vintage, elegant, cu finisaj bronz antichizat.

  Setul de dus include:

  1) Dus superior:
  - 1 flux; 
  -  diametru para superioara: 200mm.

  2) Dus de mana: 
  - 1 flux (ploaie);
  - diametru: 80mm.

  3) Bara cu inaltimea de 950mm;

  4) Furtun de dus cu lungimea de 1500mm;

  5) Furtun legatura baterie cu lungimea de 500mm.

  Ambele dusuri sunt dotate cu sistem anticalcar.

  Setul nu include baterie de dus.

  Vezi mai mult
 3. baterie dus incastrabila bno7p casablanca
  PRET: 340,00 Lei

  Baterie sanitara pentru dus incastrabila cu divertor BNO7P CASABLANCA, monocomanda, cartus ceramic de 35 mm foarte rezistent si finisaj nichel-crom impecabil. Baterie este dotata cu doua intrari, una pentru apa calda, cealalta pentru apa rece. Aceasta este dotata si cu doua iesiri, comandate de un divertor, una pentru para superioara si cealalta pentru para de dus manuala. Cele doua pare de dus nu sunt incluse in pachet. Este o baterie cu un design modern, contemporan, cu linii clare, este robusta, durabila si de calitate.

  Se monteaza impreuna cu bratul de dus NACO43K, dusul fix NACO36K si suportul de perete NACO53. Acestea se comanda separate. Nu sunt incluse in pachet.

  Vezi mai mult
 4. aspersor impuls palisad
  PRET: 33,00 Lei

  Aspersor cu impuls din alama, prevazut cu spin pentru penetrarea mai buna a pamantului. Capul de pulverizare are un mecanism de ajustare a unghiului si razei de actiune de la 30 pana la 360 de grade, oferind o zona de irigare de pana la 500 de metri patrati. Raza de stropire este de pana la 13 m. Aspersorul este destinat irigarii parcurilor si gradinilor.Are o presiune de lucru de 3 Bar si o inaltime de 380 mm. 

  Vezi mai mult
 5. OSB 3 8MM
  PRET: 116,00 Lei

  OSB (placa din furnire orientate) este format din fasii lungi si zvelte de furnir care sunt aranjate in 3 straturi, fiind dispuse în cruce. Aceasta metoda de dispunere precum si gradul inalt de suprapunere a fasiilor de furnir garanteaza stabilitatea dimensionala si o mare rezistenta mecanica.

  Dimensiuni placa: 2,5 m x 1,25 m.

  Vezi mai mult
 6. Fiset / Dulap Metalic HELMAT
  PRET: 890,00 Lei

  Dulap metalic vopsit RAL 7038, in camp electrostatic, import Italia, demontabil, 4 polite + baza.

  Construit din tabla de otel, dulapul metalic este vopsit in camp electrostatic la temperatura de 180 de grade. Portanta fiecarei polite este de 50 de kilograme cu o sarcina uniform distribuita. Polita este prevazuta cu 4 suporti zincati pentru montaj
  Dimensiuni: 1830 h mm x 800 mm x 440 mm.


  Transportul costa 50 lei / buc. si este inclus in pretul final.

  Vezi mai mult
 7. BATERIE LAVOAR PERETE BRE3 RETRO CASABLANCA
  PRET: 215,00 Lei

  Baterie pentru lavoar cu prindere pe perete BRE3 CASABLANCA, dubla comanda, cu robinete individuale pentru apa rece si calda, teava medie de 15 cm si cartus ceramic. Bateria are un design vintage, cu finisaj bronz antichizat. Este o baterie robusta, rezistenta, eleganta.

  Include racorduri de apa 3/8 si ventil de scurgere.

  Vezi mai mult
 8. ECHIPAMENT DE PROTECTIE PENTRU GAZ SI MONOXID 3/4" S2000 SECOR
  PRET: 335,00 Lei

  Echipament S2000 cu detector dual pentru gaz metan si monoxid de carbon (CO), SECOR 2000 si electrovalva de alama 3/4" la 230V

  Inlatura consecintele unei scurgeri de gaze sau de acumulare de gaz metan din locuinta dvs. In fiecare an se intampla accidente cauzate de utilizarea necorespunzatoare a gazului metan, soldate cu morti si raniti. Aceste accidente pot fi evitate daca se instaleaza un echipament de detectie a gazului metan produs de firma PRIMATECH, usor de instalat, usor de utilizat si cu costuri mici.

  Cum se face Instalarea Detectorului de Gaz

  Cum testati detectorul dvs. de gaz?

  Cum evitati accidentele datorate gazului metan

  Detalii Instalare Tehnica Detector

  Caracteristici detector gaze dual SECOR 2000 pentru gaz metan si monoxid de carbon:

  ofera posibilitatea unei conectari usoare, prin simpla conectare a stecherului la retea si a electrovalvei la conectorul extern

  asigura dubla protectie: la scurgerile accidentale de gaz metan si impotriva intoxicatiei cu monoxid de carbon

  design simplu, placut, usor de integrat intr-un spatiu de locuit

  proiectat si fabricat conform standardului EN 50194 pentru gaz metan si standardului EN 50291 pentru monoxid de carbon

  disponibil in doua variante: 

  varianta cu conector extern, caracterizata de o montare foarte simpla, detectorul se conecteaza la retea prin cablul de alimentare iar electrovalva se conecteaza la conectorul extern. In acest caz se monteaza un singur detector pe electrovalva. 

  varianta extensibila, conexiunile se fac la conectorii interni de pe circuitul de baza din interiorul detectorului, caz in care se pot monta in paralel mai multe detectoare pe aceeasi electrovalva.

  in stare de alarma furnizeaza un semnal vizual (LED rosu pt alarma monoxid de carbon si LED galben pt alarma gaz metan) si un semnal acustic (buzzer)

  dotat cu butonul de Test/Reset cu dubla functie: testare periodica a functionarii detectorului si intreruperea starii de alarma cand detectorul alarmeaza

  Vezi mai mult
 9. fosa septica eco
  PRET: 1.750,00 Lei

  FOSA SEPTICA PENTRU 4 UTILIZATORI.
  Descrierea produsului
  Fosele septice TELCOM de tip IMHOFF sunt unitati de tratare primara, gen anaerob a apelor reziduale care provin din instalatii civile. Ele sunt utilizate pe scara larga in realizarea de instalatii de epurare noi sau in reconditionarea instalatiilor vechi, intrucat reprezinta sectiuni de pretratare utile pentru fluidizarea incarcaturii poluante a agentului de scurgere.
  Avantaje :
  - fosele septice TELCOM de tip IMHOFF asigura impreuna cu substante bioactivatoare, epurarea apei uzate pana la parametrii prevazuti in normele legale, in functie de numarul de utilizatori ;
  - produsele sunt confectionate din polietilena de inalta densitate PEHD, cu o durata medie de viata de 30 de ani
  Domenii de aplicare: Locuinte particulare, nuclee rezidentiale, restaurante, scoli, pensiuni, policlinici, etc.

  FISA TEHNICA FOSA SEPTICA IMO 4 -<- descarca

  MANUAL INSTALARE FOSE SEPTICE TIP IMHOFF - <- descarca

  Bazinul septic tip Imhoff din PE reciclabil (polietilenă liniară) este compus din două încăperi monobloc: sedimentatorul care trebuie să prezinte un volum minim de 40 l / L.E. şi digestorul cu un volum minim de 110 l / L.E., dacă nu intervin alte normative locale în funcţie de zona de amplasare. Produsul este dotat cu un capac de inspecţie, necesar pentru inspectarea sedimentatorului şi pentru preluarea nămolului, un orificiu de intrare a apelor menajere, unul de ieşire a apelor tratate şi un alt orificiu pentru îndepărtarea biogazelor. Tubulatura de intrare şi ieşire este dotată cu garnituri exterioare potrivite cu dublă margine pentru garantarea unei etanşări eficiente.

   

  Vezi mai mult
 10. TEAVA RECTANGULARA NEAGRA 60*40*2
  PRET: 36,00 Lei

  Ţevi pătrate şi dreptunghiulare sudate longitudinale

  Domenii de utilizare:

  • sunt destinate realizării diferitelor tipuri de construcţii şi structuri metalice de susţinere situate la interior sau exterior, aferente construcţiilor civile, industriale, comerciale sau social culturale.


  Avantaje:

  • calitatea superioară a materialului utilizat permit aprecierea unei durabilităţi de minim 25 ani a produsului cu respectarea măsurilor de protecţie anticorozivă corespunzătoare.

  PRETUL ESTE EXPRIMAT PE METRUL LINIAR

  TEAVA SE VINDE LA 3 / 6 M

   

  Vezi mai mult

Tabel Lista

Seteaza descrescator

10 Articol(e)