Pentru Casa Garantat

VAS WC TURCESC TABLA + DISPERSER + SIFON

Mai multe poze

VAS WC TURCESC TABLA + DISPERSER + SIFON

PRET: 370,00 Lei
SKU: HELSNLVWCTURCES (30)

Exista doua perceptii diferite fata de wc-urile turcesti din tabla, care depind in mare masura de obisnuintele utilizatorilor si/sau daca toaleta se afla intr-un loc public sau privat: 


Unii oameni consideră wc-urile turcesti de tabla ca fiind mai igienice în comparație cu cele clasice. In principiu ar trebui sa fie mai usor de curatat si nu exista contact al pielii cu suprafata scaunului de toaleta. Din acest motiv, unele persoane le percep ca fiind mai igienice, in special pentru toaletele publice.  
 

Unii oameni considera ca toaletele pe care te poti aseza sunt mai „moderne” decat wc-urile turcesti.  In plus, acestea sunt mai convenabile pentru persoanele cu dizabilitati si persoanele in varsta. 

Description

Detalii

Principalele avantaje ale vaselor de wc turcesti sunt acelea ca se curata mai usor decat cele pe care te poti aseza, sunt mai ieftine si au un consum de apa mai redus decat toaletele occidentale. 

Se instaleaza la nivelul solului, sunt usor de montat si intretinut, si majoritatea utilizatorilor le considera mai igienice
 
Pareri

Recomandam si urmatoarele produse:

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.