Pentru Casa Garantat

USA KRONODOOR MAHON PLINA - 60 CM - STANGA + TOC

Mai multe poze

USA KRONODOOR MAHON PLINA - 60 CM - STANGA + TOC

PRET: 245,00 Lei
SKU: HELPGSKDCIRESPL (7)

Usile KRONODOOR sunt usi celulare realizate din materiale pe baza de lemn. Usile sunt executate cu deschidere pe dreapta sau pe stânga.
Tocul usii este realizat din span având acelasi decor cu usa. Tocurile sunt prevazute cu garnitura de cauciuc pentru etanseizare.
Usile sunt dotate cu 2 balamale si broascã normalã. Prin materialele utilizate si executia usilor, firma producãtoare asigurã o bunã capacitate functionalã, stabilitate dimensionalã, durabilitate, duritate suficientã si un aspect estetic deosebit, la o greutate micã (cca.20 kg)
Finisaj: Furnir sintetic;
Pretul include TOCUL.


 

Description

Detalii

Tipurile de usi KRONODOOR pentru interior sunt :
-usi lãcuite de culoare albã, netede - standard;
-usi caserate, cu decor de lemn în 4 esente: stejar, mahon, fag, arin;
-usi MASONITE din plãci MDF de culoare albã cu aspect de texturã a lemnului, iar suprafetele profilate, realizate prin presare dau impresia unor mai multe rânduri de panouri. Modelele sunt caracterizate printr-o rotunjire a liniei decor la partea superioarã.
Protectia de suprafaþã a usilor este realizatã din :
-vopsele rezistente pe baza de apã la usile lãcuite
-cu folie la usile caserate
-cu poliuretan la usile MASONITE
Usile KRONODOOR pe baza de lemn de tip sandwich, lãcuite, caserate si MASONITE se utilizeazã în spatiile interioare ale constructiilor de locuinte, administrative, bancare, hoteliere, spitale, de învãtãmânt, etc. noi sau în curs de modernizare, în general în încãperi cu umiditate normalã, sub 70%.
Montarea perfectã a tâmplãriei este tot atât de importantã ca si procesul de fabricatie. Pregãtirea golului în vederea instalãrii usii poate sã difere de la caz la caz, dar este necesarã curãtarea golului. Materialele de etanseizare a golului rãmas dupã montarea tâmplãriei pot fi:
-spumã poliuretanicã sau vatã mineralã - ca izolant termic
-material de finisaj la exterior, la alegerea clientului
NU SE VA FOLOSI NICIODATÃ ÎNTRE TOC SI PERETE MORTAR SAU ALTE MATERIALE CARE AU ÎN COMPOZITIE APÃ !!!
Calitatea materialelor utilizate pentru realizarea usilor KRONODOOR asigurã o buna comportare în timp a acestora. Suprafata usii se va curãta periodic cu solutii slabe de detergent casnic, cu o cârpa umedã dar nu udã. Geamul se va curãta cu solutii conventionale de spãlat fãrã a utiliza materiale sau scule abrazive.
Feroneria se ajusteaza fin, în caz de nevoie, dupã montare . Pentru întretinerea feroneriei aceasta se va unge anual cu ulei. Elementele susceptibile de uzurã (feroneria) pot fi înlocuite cu usurintã !
DEPOZITAREA USILOR SE VA FACE ÎNTOTDEAUNA PE ORIZONTALÃ !!!

 

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.