Pentru Casa Garantat

TENCUIALA FINA / TINCI 25 KG TASSULLO

Mai multe poze

TENCUIALA FINA / TINCI 25 KG TASSULLO

PRET: 0,00 Lei
SKU: TINCIBNRZ (100)


CARACTERISTICI: T-INCI este o tencuială fină gri pe bază de lianţi hidraulici, agregate selecţionate cu granulaţia maximă până la 0,8 mm şi aditivi.
DOMENIU DE APLICARE: T-INCI se utilizează ca masă de şpaclu pe toate tipurile de suporturi la care natura (absorbanţa apei, rugozitatea, elasticitatea), în cazul finisajelor comune, poate conduce la fenomenul de aderenţă scăzută. Este indicat ca masă de şpaclu pe beton, planşee din plăci, plăci de silicat de calciu sau lemn mineralizat, sisteme termoizolante, tencuieli pe bază de lianţi hidraulici atât noi cât şi vechi, atât omogene cât şi supuse refacerii cu materiale diverse, atât integre cât şi cu fisuri, cu condiţia să fie consistene şi aderente la suport, şi in cazul unde este necesară şpăcluirea unei suprafeţe constituite din tencuieli neînchegate de diverse naturi şi perioade.
AVANTAJE:
- rezistenţă la factorii atmosferici
- înaltă aderenţă
- uşor de aplicat
APLICARE: T-INCI se va aplica cu ajutorul unei gletiere metalice şi se finiseaza (drişcuieşte) cu drişca metalica sau de burete sau cu alte instrumente în funcţie de tipul şi gradul de finisare dorit. Poate fi ulterior vopsit sau lăsat aparent.
APĂ ÎN AMESTEC: cca. 5,5l/sac de 25 kg
CONSUM: cca 2-3 Kg/(m2)
AMBALARE: sac de 25 kg

Description

Detalii


Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.