Pentru Casa Garantat

SPUMA POLIURETANICA LEXY 60 - 830 ml - TYTAN

Mai multe poze

SPUMA POLIURETANICA LEXY 60 - 830 ml - TYTAN

PRET: 24,00 Lei
SKU: HELSELIZOSL6083 (142)

Spuma Poliuretanică TYTAN Lexy 60/50/40/30/20 CLASA O2 este un produs inovativ gata de utilizat, care se întăreşte prin expunerea la umiditate fiind recomandată pentru pentru o multitudine de aplicaţii în construcţii: montaj, etanşare, umplere şi izolare. Spuma nu se desprinde de pe suprafeţele verticale.

  • Nu are emisii dăunătoare de MDI (0%) – siguranţă şi securitate îmbunătăţită
  • O nouă generaţie de valvă – prevăzută cu sisteme anti-blocare şi anti-scurgere
  • Formula de joasa presiune previne curbarea profilelor şi cadrelor uşilor şi ferestrelor - aplicare precisă şi întărire rapidă
  • Poate fi aplicată din unghiuri diferite (la o temperatură a tubului >15 ºC)
  • Poate fi folosită pe întreaga perioada a anului – temperaturi de aplicare de la 0ºC până la +30ºC
  • Economiseşte timpul de lucru al utilizatorului – tăierea spumei după numai 30 minute.Rezistenta la mucegai şi umiditate
  • Durată de depozitare mai mare – 18 luni; protejează mediul – compuşii săi nu afectează stratul de ozon (nu conţine CFC şi HCFC).

 

Descriere

Detalii

 INSTRUCTIUNI DE APLICARE

 - Montarea tocurilor uşilor şi ferestrelor, în special la etanşarea şi umplerea golurilor/spaţiilor mari ale îmbinărilor

- Izolarea termică a instalaţiilor de apă, canalizare şi încălzire centrală

- Fixarea şi izolarea panelurilor, panourilor, a plăcilor ondulate, a plăcilor pentru acoperiş, etcIzolarea acustică şi etanşarea pereţilor de compartimentare, autovehiculelor şi cabinelor de nave

- Etanşează îmbinările între panourile de lemn prefabricate la construciile în cadre

 

DATE TEHNICE

 

PARAMETRII

STANDARDE / CONDIŢII

Temperaturile de aplicare

0ºC la +30ºC

-

Temperatura tubului

0ºC la +30ºC

-

Timpul de tăiere

30-45 min

at +23oC, 50% RH

Absorbţia de apă

≤ 1,5%

DIN 53428

Clasa de rezistenţă la foc

F/B3

EN 13 501 / DIN 4102-1

Productivitate (Volum expandat):

 

 

Lexy 60

56 - 60 l

Conţinut net 830 ml

 

TYTAN Lexy 60/50/40/30/20 CLASA O2 constituie noua generaţie de produse mono-componente care nu emite vapori periculoşi de MDI pe durata aplicării datorită dispozitivului special de blocare şi tehnologiei moderne de producţie. Expunerea repatată la vapori MDI pe durata aplicaţiei poate cauza sensibilitate a sistemului respirator, ale pielii, alergii şi astm bronhic. Montatorii profesionişti de uşi şi ferestre sunt expuşi în mod direct impactului nociv generat de vaporii MDI de la spumele de generaţie mai veche.

Spuma poliuretanică are aceleaşi proprietăţi fizico-chimice şi mecanice ca şi spumele fabricate cu tehnologia anterioară ca nu fac parte din CLASA O2. Vaporii de MDI se pot acumula în plămâni şi din acest motiv MDI-ul este clasificat oficial ca produs periculos de către asociaţiile pentru boli profesionale. Lipsa emisiilor de MDI este demonstrată prin certificarea realizată la cel mai bun institut în domeniu care are cunoştinţele şi echipamentele specifice pentru detectarea cu precizie înaltă şi sensibilitate maximă a izocianaţilor (MDI şi izocianaţi) – Raport de Încercare nr. P7 05327 C la Provning Forsking Institute din Suedia. Rezultatele obţinute sunt inferioare unui procent de 1% precizat în cel mai restrictiv standard Suedez (<<0,03 mg/m3), valoare care nu este fizic detectabilă şi care înseamnă de fapt 0% emisii MDI.

Produsul a fost echipat cu un nou tip special de valvă. Aceste valve reduc considerabil riscul de blocare şi sporesc etanşeitatea la scurgerea gazelor, produsul asigurând din acest motiv o durată de aplicare şi depozitare extinsă.

Datorită compuşilor chimici moderni, spuma nu se desprinde de pe suprafeţele verticale si poate fi aplicată din unghiuri diferite (la o temperatură a tubului >15 ºC). Datorită expandării iniţiale crescute este posibil să obţinem cu până la 135% mai multă spumă dintr-un singur tub. Stabilitate îmbunătăţită a produsului – mai puţine defecte şi o flexibilitate sporită a produsului, în timpul schimbărilor de temperatură. Formulă nouă, incluzând compuşi mai puţin nocivi, în conformitate cu cerinţele legale - actuale şi viitoare - ale UE, privind siguranţa produselor. Formula inovativă asigură un timp de taiere mai scurt decât în cazul spumelor obişnuite. Produsul întărit asigură o excelentă izolare termică şi fonică. Produsul previne apariţia mucegaiului, este rezistent la temperaturi ridicate şi scăzute (de la -60oC la +100oC), precum şi la acţiunea umiditatii. Produsul întărit poate fi tăiat, tencuit sau vopsit. Producţia spumelor poliuretanice premium de nouă generaţie TYTAN Lexy 60/50/40/30/20 CLASA O2 se face în fabrici certificate conform EN ISO 9001:2000.

 

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.