Pentru Casa Garantat

AER CONDITIONAT 12000 BTU Wi-Fi Smart TCL + Kit + Console

Mai multe poze

AER CONDITIONAT 12000 BTU Wi-Fi Smart TCL + Kit + Console

PRET: 1.375,00 Lei
SKU: HELTRVAC12TCL (10)

Recomandat pentru incinte de la 14 la 22 m²,  cu un volum de pana la 73  m³ **


Cu un design ultramodern, aparatele de aer conditionat tip inverter split DC cu agent frigorific R32 reprezinta noua eficienta pentru Europa. Au filtru catalizator, cu flux de aer pe doua directii si sunt ideale pentru a fi folosite in locuinte, spatii de birouri ori saloane, fiind dimensionate in functie de capacitatea lor. Sunt produse moderne, de ultima generatie, ce inglobeaza tehnologie avansata, totul pentru a va oferi un maximum de conform la costuri reduse ale energiei electrice. Caracteristicile acestor aparate demostreaza fiabilitatea si siguranta in exploatare.


Fiecare aparat este constituit din 3 parti componente: • unitatea exterioara, care cuprinde un compresor de origine japoneza si un ventilator de curent continuu in 5 trepte,

 • unitatea interioara, cu indicatii ale functionalitatii pe un ecran electroluminiscent cu LED-uri, avand un ventilator de curent continuu cu 12 trepte, pentru un plus de confort, unitate dotata cu functia de sesizare a pierderilor de gaz frigorific si memorare a ultimei pozitii a jaluzelei orizontale.

 • telecomanda cu ecran LCD, pe care sunt indicate toate functiile aparatului. Consumul redus, de doar 1W in modul stand-by, aduce o economie de 80% la curentul electric, in comparatie cu alte produse similare, iar tehnologia inverter, 60% economie de curent, in comparatie cu aparatele clasice.


Descriere

Detalii

Cateva din functiile importante ale aparatului:

 • Telecomanda, prin intermediul senzorului de temperatura incorporat, devine termostat de ambient ,controland functionarea aparatului.
 • Functia de auto-curatare la temperaturi inalte, elimina umezeala acumulata in unitatea interioara, prevenind formarea mucegaiului.
 • Control de la distanta prin aplicatie instalata pe Smart phone (Android sau iOS)
 • Detectarea automata a eventualelor scurgeri de freon
 • Flux de aer inteligent. Datorita distributiei unice a curentilor de aer se obtin conditii adecvate pentru orice incapere.
 • ECO pentru un consum redus de energie
 • Adaptarea temperaturii pe timp de noate, pentru un somn linistit.
 • Auto mode – Functie de mentinere relativ constanta a temperaturii setate, aparatul intra automat pe incalzire sau racire, functie de necesitati.
Include doua furtune condens, piulite pentru teava de cupru, banda matisare, marcaj perete pentru teava, functioneaza cu agent frigorific de tip R 32(Freon sintetic ecologic) ** volumul de racire poate fi afectat de numarul persoanelor din incapere, expunerea incaperii la caldura solara, izolatia incaperii, locul unde este amplasata unitatea externa a aparatului si modul de folosire al functionalitatilor aparatului.
Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.