Pentru Casa Garantat

MAX COLORAT 5L

Mai multe poze

MAX COLORAT 5L

PRET: 90,00 Lei
SKU: HELMURVOPMAXG5L (0)

Vopseaua superlavabila acrilica de interior este o suspensie de pigmenţi şi ingredienţi în dispersie apoasă de răşină cu adaos de aditivi.

Description

Detalii

Descriere

Vopseaua superlavabila acrilica de interior este o suspensie de pigmenţi şi ingredienţi în dispersie apoasă de răşină cu adaos de aditivi. Se caracterizează printr-o putere mare de acoperire, grad mare de alb şi rezistenţă mare în timp a culorii. Pelicula are un aspect mat, uniform şi omogen, asigurand tencuielilor posibilitatea de „respiraţie”. Suprafaţa vopsită este rezistentă la spălare cu apă şi detergenţi. Conţinutul max. de COV este de 30g/l şi respectă prevederile Directivei din 2004/42/WE, (cat. A/a/WB, 75g/l (2007), 30g/l (2010).

Utilizare

Vopseaua lavabila de decorare si protectie este destinata pentru vopsirea peretilor si a tavanelor din tencuiala de ciment, gips, caramizi, placi de gips-carton, suprafete de lemn si imitatie de lemn folosite in interiorul incaperilor. Se caracterizeaza printr-o putere mare de acoperire, grad mare de alb si rezistenta mare in timp a culorii. Pelicula are un aspect mat, uniform si omogen asigurand tencuielilor posibilitatea de "respiratie".

Suprafata vopsita este rezistenta la spalare cu apa si detergenti.

Sortimente

Produsul este disponibil in nuantele: alba ca zapada, secara argintie, lanuri de grau, dimineata de vara, plaja de nisip, aroma verii, livada de piersici, spicuri aurii, sclipire solara, scortisoara aromitoare, vara de miere, cale de chihlimbar, asfintitul soarelui, zmeuris, buchet de trandafiri, scorus de toamna, vale cu iarba neagra (stanjenie-roza), dimineata geroasa, pasune de primavara, buchet de ierburi, pom de maslin, picatura de ploaie, mar domnesc, dunarea albastra, revarsatt de zori, iarba-neagra (stanjenie roza) de toamna.

Certificate

Poseda atestat PZH (Institutul de Igiena si Sanatate Publica):
HK/B/1511/01/2005
PN-C:81914:2002, Clasa II

Caracteristici tehnice

Caracteristici produs lichid

 • Aspect: suspensie vascoasa, tixotropa
 • Timp de curgere, cupa cilindrica, d=6mm, 20oC, [sec]: 15 - 21
 • Densitate, 23oC, [g/cm3]: 1,6

Caracteristici pelicula

 • Aspect: mat
 • Timp de uscare, la aer 20±2oC, 55±5oC umiditate relativa, [h]: in profunzime: 2
 • Putere de acoperire, [numar straturi]: 1-2

Detalii de aplicare

 • Se omogenizeaza corespunzator produsul inainte de aplicare. Se aplica cu pensula, rola sau prin pulverizare cu aer in 1-2 straturi (pentru suprafetele negrunduite 2 straturi). Stratul al doilea se aplica dupa uscarea primului strat care poate dura intre 2 si 4 ore. Primul strat se dilueaza cu apa in proportie de max. 20%. Pentru suprafetele cu un strat de grund se aplica vopsea nediluata. Lucrarile de vopsire le efectuati atunci cand temperatura mediului este de peste +10oC. Suprafetele vopsite se matureaza dupa o perioada de 28 de zile de la finalizarea lucrarii.
 • Uneltele de vopsire se spala cu apa.
 • Incaperile se aerisesc atat in timpul lucrarilor de vopsire cat si dupa terminarea lor, pana dispare mirosul. A nu se lasa la indemana copiilor.
 • Pastrati si depozitati in ambalaje inchise ermetic. Feriti de inghet si radiatii solare.

Diluant / diluare

Apa rece si curata (15-25oC)

 • pensulare, roluire: ca atare
 • pulverizare cu aer: ca atare

Metoda de aplicare

 • pensulare, roluire
 • pulverizare cu aer

Consum specific

Pana la 14 m2/L/strat

Consumul poate varia in functie de conditiile de aplicare (geometria suprafetei, metoda de aplicare, conditiile de mediu, natura si pregatirea suprafetei).

Compatibilitate

Nu se recomanda amestecarea cu alte tipuri de produse.

Pregatirea suprafetei

 • Suprafetele destinate aplicariit trebuie sa fie durabile, uscate, fara praf si urme de grasimi. Tencuielile proaspete de ciment-calcaroase se vopsesc dupa cel putin 4 saptamani de cand au fost executate, tencuielile pe baza de ipsos se vopsesc dupa cel putin 2 saptamani de la executare, dupa ce in prealabil au fost slefuite si curatate de praf.
 • Suprafetele interioare noi de zidarie, se recomanda sa fie vopsite cu un strat de grund de imbibare si aderenta SNIEZKA GRUNT.
 • Stratul vechi de vopsea neaderent cleios, calcaros, sau care se cojeste - trebuie indepartat. Denivelarile precum si crapaturile se niveleaza cu masa de spaclu ACRYL-PUTZ START sau FINISZ si vopsiti cu grund de imbibare si aderenta SNIEZKA GRUNT.
 • Petele de apa, nicotina, ulei se vopsesc cu SNIEZKA ZACIEKI - PLAMY. Suprafatele cu grad mare de absorbtie se vopsesc cu un strat de grund cu Impregnat de grunduire pentru pregatirea suprafetei SUPER-DOM.

Ambalare

Ambalaj din mase plastice:

 • produs alb: 1L, 3L, 5L, 10L, 15L
 • produs colorat: 1L, 3L, 5L, 10L

Termen de valabilitate

24 luni de la data fabricatiei, in ambalaj original, cu respectarea conditiilor de depozitare.

Conditii de depozitare

Temperatura de depozitare: de la +5oC pana la +30oC.

Securitatea muncii

Fiind un produs diluabil cu apa, nu pune probleme deosebite de securitate a muncii. Se va evita contactul cu pielea, ochii si mucoasele. In cazul contactului cu pielea, se spala cu apa calda si sapun. In cazul contactului cu ochii, se spala din abundenta cu apa si apoi se consulta un specialist.

Nota

Toate aceste date au caracter general privind performantele de utilizare a produsului, de aceea se recomanda testarea produsului in conditiile propriei tehnologii de aplicare.

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.