Pentru Casa Garantat

KOBER - TERESIL VOPSEA TERMOREZISTENTA 0,25L

Mai multe poze

KOBER - TERESIL VOPSEA TERMOREZISTENTA 0,25L

PRET: 30,00 Lei
SKU: HELKBRV6590025L (2)

Vopseaua neagră termorezistentă V65900 este un produs siliconic monocomponent indicat pentru protecţia de lungă durată a cuptoarelor, a conductelor fierbinţi, a coşurilor de fum şi a altor repere metalice ce sunt expuse la temperaturi ridicate, care se exploatează în mediu marin, în industria petrolieră, industria chimică, industria sidelurgică, care lucrează în medii cu agresivitate clasa 1m-4m.


Avantaje: 
-rezistenţă foarte ridicată la temperaturi înalte (450°C); 
-aderenţă foarte bună pe suprafeţe grunduite, cât şi direct pe suprafeţe de oţel sablat; 
-uscare rapidă la manipulare; 
-rezistenţă la intemperii, umiditate, mediu marin, medii industriale agresive.


Pregătirea suprafeţei: Suportul nu trebuie să aibă defecte de suprafaţă (suprapuneri de material, fisuri, stropi de sudură, etc). Pentru aplicarea direct pe metal se recomandă îndepărtarea cu detergent a grăsimilor, a uleiului, îndepărtarea sărurilor şi a altor contaminanţi cu apă curată la presiune ridicată şi sablare la gradul Sa 2 1/2. Se desprăfuieşte apoi suprafaţa cu aer comprimat.


Condiţii de aplicare: -umiditatea relativă: max. 70%; - temperatura mediului ambiant şi a amestecului: 10-30°C;- temperatura suprafeţei metalice trebuie să fie peste temperatura punctului de rouă pentru evitarea condensării pe suport.


Aplicare: Produsul se omogenizează bine şi se aplică nediluat direct pe suprafeţele metalice (după pregătirea lor prin sablare), în sistem ud/ud la interval de 15-20 minute între straturi, la 20°C sau în straturi succesive la minim 24 ore între straturi. Se recomandă ca grosimea vopselei să nu depăşească 50µm, deoarece la grosimi mai mari apare riscul băşicării vopselei sau pot fi afectate caracteristicile de performanţă. Pentru reacoperire după o perioadă de exploatare, se recomandă curăţarea suprafeţei prin spălare cu apă la înaltă presiune şi uscare. Dacă utilizatorul doreşte diluţie suplimentară, se poate folosi diluant D553 sau D203, max. 5%.


Consum: 60 g/m2 la 25 µm.

Description

Detalii

Fisa tehnica: descarcati

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.