Pentru Casa Garantat

IrriGO - KIT UDARE PRIN PICURARE 150 MP FILTRU INCLUS

Mai multe poze

IrriGO - KIT UDARE PRIN PICURARE 150 MP FILTRU INCLUS

PRET: 395,00 Lei
SKU: HELVAL840001150 (0)

IrriGO - KIT UDARE PRIN PICURARE 150 MP, FILTRU INCLUS
IrriGo, produs de Irritec & Siplast, este noul kit "Gata de utilizare" pentru irigare prin picurare. Acesta permite ca apa si nutrientii sa fie distribuite in mod egal aproape de radacinile fiecarei plante, imbunatatind recolta atat in ceea ce priveste calitatea cat si cantitatea.
Kitul "IrriGo" este rezultatul cercetarii, dezvoltarii si experientei companiei Irritec & Siplast Italia - Departamentul agricol, care l-a conceput in asa fel incat sa se asigure o instalare, utilizare si intretinere usoara, fara cerinte speciale privind aptitudinile profesionale ale utilizatorului.
IrriGo™ face disponibila, pentru toata lumea, cea mai buna tehnologie de
microirigare, la un cost foarte mic, care ofera avantajele sale chiar si fara apa sub presiune sau electricitate
Intreg sistemul (teava de polietilena si banda de udare prin picurare) trebuie clatit cu apa inainte de prima irigare. Se recomanda clatirea regulata a instalatiei (la cateva zile, saptamani) in functie de cantitatea de impuritati din apa. Aveti grija ca pe timpul lucrarilor agricole sa evitati taierea bandei de udare prin picurare. In cazul in care utilizati ingrasaminte diluate in apa, utilizati doar fertilizatori pe baza de apa pentru a reduce riscul de colmatare a gaurilor bandei de udare prin picurare.
Dupa utilizarea de ingrasaminte, timp de cateva minute utilizati instalatia numai cu apa curata, pentru a evita depunerea de sedimente in interiorul bandei de udare prin picurare. Atunci cand nu mai este în uz instalatia, dezinstalati componentele sistemului si depozitati-le intr-un loc sigur. Pentru a functiona la capacitate maxima, sistemul are nevoie de presiunea de 1 bar, de aceea rezervorul trebuie pozitionat la o inaltime care sa asigure aceasta presiune (un rezervor de 1000 litri trebuie pozitionat cam la 2-4 metri deasupra solului).
Pentru a inchide capatul liniei de picurare se taie o bucata de banda si se trece peste partea pliata.
Debitul maxim al picuratoarelor este de 2,1 l/h la 1 bar. Pentru a asigura aceasta cantitate de apa este necesar un rezervor de 600- 1000 litri.

Descriere

Detalii


Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.