Pentru Casa Garantat

CRONOTERMOSTAT COMPUTHERM Q3 RF FARA FIR

Mai multe poze

CRONOTERMOSTAT COMPUTHERM Q3 RF FARA FIR

PRET: 235,00 Lei
SKU: HELMAGSCUCQ3RF (12)

Termostatul de camerã COMPUTHERM Q3 RF este adecvat pentru comanda unui aparat de încălzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea cazanelor de încãlzire centralã comercializate în România.
Se poate conecta foarte uşor la orice cazan sau aparat de climatizare dacă acesta este dotat cu cleme de conexiune cu ajutorul unui cablu cu două fire indiferent dacă tensiunea de comandã, este de 24 V sau 230 V.
Afişajul său digital permite o reglare mult mai precisă decât în cazul termostatelor tradiţionale. Termostatul în funcţie de precizia de comutare setată în regimul de încălzire porneşte cazanul – sau alt aparat – dacă temperatura scade sub valoarea setată, respectiv îl opreşte dacă temperatura creşte peste această valoare, asigurând pe lângă CONFORT termic, ECONOMIE la cheltuielile cu energia. În regim de răcire termostatul va comuta exact invers.


Manual de Utilizare si Fisa Tehnica




Description

Detalii

Computherm Q3RF este un termostat simplu, fãrã program sãptãmânal.
Poate comanda un aparat de încãlzire sau rãcire, climatizare.
Sensibilitatea cuplãrii-decuplãrii este de ±0,2°C sau ±0,3°C, selectabilã.
Afisajul este usor lizibil si indicã atât temperatura setatã cât si temperatura existentã în încapere.
Precizia de afisare este de ±0,1°C.
Iesirea pentru legãturile electrice se face pe contactele basculante (NO - normal deschis, NC - normal închis si COM - comun) lipsite de potential electric ale unui releu.
Contactele releului pot comuta 24 Vcc sau Vca, pâna la 230Vca, 50 Hz si un curent de 8A rezistiv, sau 2 A inductiv.
Functia antiînghet asigurã minim 7°C.
Computherm Q3 RF (RF = radiofrecventã) este format din 2 subansambluri: termostatul (emitãtorul) si un modul fix (receptorul). Termostatul transmite comenzi prin unde radio, pe care receptorul le primeste si comandã pornirea sau oprirea cazanului prin cablu electric conectat între receptor si cazan. Distanta termostatului fatã de receptor poate fi de aproximativ 50 m in spatiu deschis si aproximativ 30 m in clãdire, în functie de structura clãdirii. Lucreazã cu o frecventã purtãtoare de 868,35 MHz, pentru o bunã stabilitate. Receptorul este prevãzut cu un buton, MANUAL, care permite comandã manualã. Termostatul poartã marcajul CE, îndeplineste conditiile Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, poate fi introdus pe piatã si utilizat pe teritoriul României.
Pentru mai multe detalii, cititi manualul de utilizare.

Pareri

Recomandam si urmatoarele produse:

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.