Pentru Casa Garantat

FOSA SEPTICA ECO IMHOFF de la 10 la 30 utilizatori

Mai multe poze

FOSA SEPTICA ECO IMHOFF de la 10 la 30 utilizatori

PRET: 2.900,00 Lei
SKU: HELTELFOSA10ECO (10)

 

PRODUSGreutateLei cu TVA
ECOIMO 10 68 KG 2.900 lei
ECOIMO 15 90 KG 5.190 lei
ECOIMO 20 125 KG 7.590 lei
ECOIMO 25 135 KG 13.090 lei
ECOIMO 30 165 KG 15.090 lei


MANUAL INSTALARE FOSE SEPTICE TIP IMHOFF - <- descarca aici


Descrierea produsului
Fosele septice TELCOM de tip IMHOFF sunt unitati de tratare primara, gen anaerob a apelor reziduale care provin din instalatii civile. Ele sunt utilizate pe scara larga in realizarea de instalatii de epurare noi sau in reconditionarea instalatiilor vechi, intrucat reprezinta sectiuni de pretratare utile pentru fluidizarea incarcaturii poluante a agentului de scurgere.
Avantaje :
- fosele septice TELCOM de tip IMHOFF asigura in mod natural, fara substante bioactivatoare, epurarea apei uzate pana la parametrii prevazuti in normele legale, in functie de numarul de utilizatori ;
- produsele sunt confectionate din polietilena de inalta densitate PEHD, cu o durata medie de viata de 30 de ani
Domenii de aplicare: Locuinte particulare, nuclee rezidentiale, restaurante, scoli, pensiuni, policlinici, etc.


Bazinul septic tip Imhoff din PE reciclabil (polietilenă liniară) este compus din două încăperi monobloc: sedimentatorul care trebuie să prezinte un volum minim de 40 l / L.E. şi digestorul cu un volum minim de 110 l / L.E., dacă nu intervin alte normative locale în funcţie de zona de amplasare. Produsul este dotat cu un capac de inspecţie, necesar pentru inspectarea sedimentatorului şi pentru preluarea nămolului, un orificiu de intrare a apelor menajere, unul de ieşire a apelor tratate şi un alt orificiu pentru îndepărtarea biogazelor. Tubulatura de intrare şi ieşire este dotată cu garnituri exterioare potrivite cu dublă margine pentru garantarea unei etanşări eficiente.

Description

Detalii

FOSA

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.