Pentru Casa Garantat

FERESTRE DE MANSARDA CU ARTICULATIE MEDIANA 94 x 140 cm - FAKRO

Mai multe poze

FERESTRE DE MANSARDA CU ARTICULATIE MEDIANA 94 x 140 cm - FAKRO

PRET: 1.483,00 Lei
SKU: HELFAKFTP94140 (6)

Caracteristici
lemn de pin de cea mai bună calitate, impregnat cu fungicid în vid, apoi lăcuit în două straturi cu lac acrilic;
sistem topSafe;
mâner de acţionare gama „Elegant” montat în partea de jos a ferestrei (asigură şi blocarea în două poziţii de întredeschis);
montajul se face împreună cu rama de etanşare pe acoperişuri cu panta cuprinsă între 15° şi 90°;
ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite într-o gamă largă de modele şi culori;
garanţie 10 ani

 

Descriere

Detalii

Descriere
Ferestre FTP-V U3 şi FTP-V U5 sunt ferestre bune echipate. Lemn lăcuit în două straturi, sistemul de 3 garnituri de etanşare şi clapeta de ventilaţie V40P cu reglarea automata a debitului de aer. Clapeta de aerare V40P din dotarea ferestrelor de mansardă FAKRO, asigură un flux constant de aer proaspăt chiar şi atunci când ferestrele sunt închise. Se poate monta opţional clapeta de aerare higrocontrol. Clapeta de aerare montată în tocul ferestrei, face ca suprafaţa vitrată să fie cu până la 6% mai mare în comparaţie cu alte ferestre de mansardă cu dimensiuni similare, fapt ce asigură luminarea mai bună a încăperilor.
Datorită construcţiei speciale (balamalele sunt amplasate la jumătatea înălţimii ferestrei), cerceveaua poate fi fixată în poziţie deschis sau poate fi rotită cu 180°, în vederea curăţării părţii exterioare a geamului. Mâner de acţionare gama „Elegant” montat în partea de jos a ferestrei, (asigură şi blocarea în două poziţii de întredeschis).
Ferestre FTP-V U5 are un geam de super-termoizolator, este recomandat pentru cladiri cu un accent special pe economisire a energiei termice.

 

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.