Pentru Casa Garantat

ECHIPAMENT DE PROTECTIE PENTRU GAZ SI MONOXID 3/4" S2000 SECOR

Mai multe poze

ECHIPAMENT DE PROTECTIE PENTRU GAZ SI MONOXID 3/4" S2000 SECOR

PRET: 335,00 Lei
SKU: HELPRMSCUS20GMM (5)

Echipament S2000 cu detector dual pentru gaz metan si monoxid de carbon (CO), SECOR 2000 si electrovalva de alama 3/4" la 230V


Inlatura consecintele unei scurgeri de gaze sau de acumulare de gaz metan din locuinta dvs. In fiecare an se intampla accidente cauzate de utilizarea necorespunzatoare a gazului metan, soldate cu morti si raniti. Aceste accidente pot fi evitate daca se instaleaza un echipament de detectie a gazului metan produs de firma PRIMATECH, usor de instalat, usor de utilizat si cu costuri mici.


Cum se face Instalarea Detectorului de Gaz


Cum testati detectorul dvs. de gaz?


Cum evitati accidentele datorate gazului metan


Detalii Instalare Tehnica Detector


Caracteristici detector gaze dual SECOR 2000 pentru gaz metan si monoxid de carbon:


ofera posibilitatea unei conectari usoare, prin simpla conectare a stecherului la retea si a electrovalvei la conectorul extern


asigura dubla protectie: la scurgerile accidentale de gaz metan si impotriva intoxicatiei cu monoxid de carbon


design simplu, placut, usor de integrat intr-un spatiu de locuit


proiectat si fabricat conform standardului EN 50194 pentru gaz metan si standardului EN 50291 pentru monoxid de carbon


disponibil in doua variante: 


varianta cu conector extern, caracterizata de o montare foarte simpla, detectorul se conecteaza la retea prin cablul de alimentare iar electrovalva se conecteaza la conectorul extern. In acest caz se monteaza un singur detector pe electrovalva. 


varianta extensibila, conexiunile se fac la conectorii interni de pe circuitul de baza din interiorul detectorului, caz in care se pot monta in paralel mai multe detectoare pe aceeasi electrovalva.


in stare de alarma furnizeaza un semnal vizual (LED rosu pt alarma monoxid de carbon si LED galben pt alarma gaz metan) si un semnal acustic (buzzer)


dotat cu butonul de Test/Reset cu dubla functie: testare periodica a functionarii detectorului si intreruperea starii de alarma cand detectorul alarmeaza

Description

Detalii

Caracteristici ELECTROVALVA GAZE:

 

Electrovalva de tip EVRM-NA este o valva de siguranta pentru gaz, normal deschisa, cu rearmare manuala. 

Pentru a deschide electrovalva si a seta mecanismul sa mentina aceasta stare este necesara o operatiune manuala. Alimentarea electrovalvei se poate face fie direct de la retea, fie de la retea prin intermediul detectorului de gaz, fie prin descarcarea unui condensator. Alimentarea electrovalvei produce declansarea mecanismului de inchidere si blocarea caii de trecere a gazului. Daca alimentarea senzorului persista din cauza prezentei gazului, electrovalva ramane alimentata si nu permite rearmarea. In cazul in care cauzele de inchidere au fost eliminate, electrovalva poate fi redeschisa , actionata manual. 

Acest tip de dispozitiv cuplat cu un detector de gaz sau monoxid de carbon este utilizat pentru intreruperea circuitului de gaz in retea.

 

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.