Pentru Casa Garantat

DILUANT ALCHIDIC DUFA 1 L

Mai multe poze

DILUANT ALCHIDIC DUFA 1 L

PRET: 15,00 Lei
SKU: HELMURVOPDIALC1 (27)

Diluant alchidic este o solutie de diluare si curatare cu miros redus. Se foloseste ca diluant pentru obtinerea unui grad de viscozitate de punere in opera pentru grundurile, vopselele si lacurile uleioase si alchidice. In afara de aceasta se mai poate folosi si la curatarea pensulelor, a aparatelor de vopsit si pentru inlaturarea petelor de vopsea sau murdarie de pe suprafetele sensibile ca linoleumul si parchetul.

Description

Detalii

Diluant alchidic are o mare putere de dizolvare. Acest lucru face posibila, in adaosuri reduse, o anumita viscozitate a vopselei/lacului ce se pune in opera, astfel obtinandu-se un inalt continut de corp solid, un strat rezistent si o mare putere de acoperire . Dizolvantii continuti se evapora fara reziduri. O prejudiciere a vopsitoriei dupa uscarea completa este de aceea exclusa.

MASURI DE PROTECTIA MUNCII:
Produsul este inflamabil si daunator sanatatii. Poate ataca plamanii in cazul inghitirii.
A nu se lasa la indemana copiilor. A nu inhala vaporii. Sa nu intre in contact cu pielea. In cazul inghitirii nu produce senzatia de regurgitare (voma). Urmati imediat sfatul medicului si aratati-i acestuia ambalajul sau eticheta.

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.