Pentru Casa Garantat

ADEZIV HIDROCEM HIDROIZOLANT 25 KG ITAL-KOL

Mai multe poze

ADEZIV HIDROCEM HIDROIZOLANT 25 KG ITAL-KOL
PRET: 92,00 Lei
SKU: HIDROCEM (0)

Mortar mineral ce se aplica in pat subtire. Are o aderenta sporita, se aplica atat la interior cat si la exterior. Adezivul HIDROCEM este un amestec de pulberi compus din ciment Portland, nisip cuarţos, materiale inerte selecţionate şi aditivi specifici care prin amestecare cu apa creează o pasta cu capacitate ridicată de penetrare in beton, sapa sau tencuiala pe baza de ciment. Se poate folosi de asemenea ca si amorsa hidroizolanta in cazul straturilor suport aflate in medii critice.

Descriere

Detalii

Verificarea suportului

Verificare suportului este o fază importantă în procesul de utilizare a produsului. Suprafeţele pe care se utilizează HidroCEM trebuie să fie :

a. Din beton, beton armat, beton prefabricat , beton precomprimat, şape de ciment, tencuieli de ciment, cu o vechime de minim 28 de zile;

b. Din caramida, gips carton sau alte materiale de constructii.

c. In cazul straturilor suport deteriorate, acestea se vor repara cu mortarul de reparaţie TEHNO REPAIR.

d. Curate, uscate, fără praf şi fără săruri, lipsite de substanţe antiaderente (grăsimi, bitumuri, praf, gips, vopsea, zugrăveli vechi, etc), cu o absorbţie de apă normală, adică cuprinsă între 3% şi 6%.

e. Fără fisuri. Se admite prezenţa fisurilor capilare care apar datorită prizei hidraulice, uscării şi întăririi suportului, însă alte fisuri, datorate realizării incorecte a suportului şi care sunt majore (> 0,3-0,5 mm), mobile şi care avansează o dată cu întărirea nu sunt permise.

f. Rezistente, compacte şi lipsite de părţi friabile.

g. În cazul unor straturi suport absorbante, se recomandă amorsarea acestora cu amorsa HIDROFLEX. Această operaţiune se va realiza cu 2 ore inaintea aplicării mortarului hidroizolant ELASTOCEM 1K.

 

Prepararea produsului

Pentru obţinerea pastei se amestecă 25 kg produs cu 7 l apă curată şi rece (280ml/kg) prin turnarea produsului în apă (nu a apei peste produs!). Amestecul se efectuează cu ajutorul unui dispozitiv rotativmecanic (electric sau pneumatic) specializat de joasă turaţie (maxim 500 rot./min) şi de putere mare (minim 1200 W) dotat cu o elice melcată specializată pentru mortare. Amestecarea se face cca. 2-4 minute, până la obţinerea unei paste omogene, Pasta obţinută se lasă 10 minute, după care se reamestecă timp de 1-2 minute. După această reamestecare produsul se poate utiliza. În cazul folosirii produsului HidroCEM ca şi amorsă hidroizolantă, se amestecă 25 kg cu 9 l de apă curată şi rece (360 ml/kg) . Nerespectarea fazelor de preparare duce implicit la pierderea proprietăţilor produsului şi poate genera eşecuri de utilizare.

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.