Pentru Casa Garantat

COMPUS BITUMINOS DISPROBIT 10 kg - TYTAN

Mai multe poze

COMPUS BITUMINOS DISPROBIT 10 kg - TYTAN

PRET: 65,00 Lei
SKU: HELSELIZOCBD10K (0)

Compus hidroizolator în dispersie apoasă bitum-cauciuc (densitate medie)
TYTAN Disprobit este o dispersie bituminoasă apoasă, uşor modificată cu cauciuc sintetic. Este utilizat pentru realizarea hidroizolaţiilor generale şi pentru reparaţiile şi recondiţionările straturilor acoperitoare (hidro) izolatoare ale acoperişurilor.
TYTAN Disprobit este ideal pentru climatul temperat European – membranele sunt foarte rezistente la fisuri sau crăpături provocate de îngheţ (aşa cum apar la drumurile asfaltate). TYTAN Disprobit formează membrane rezistente la apă, la condiţiile atmosferice defavorabile, la acizi şi la baze în concentraţie redusă. Datorită proprietăţilor tixotropice excelente, produsul aplicat în strat subţire nu curge de pe suprafeţele verticale, chiar şi în cazul temperaturilor ridicate.
TYTAN Disprobit se poate folosi pe substraturi uscate sau umede şi aderă pe majoritatea materialelor suport uzuale utilizate în construcţii.
Produsul poate fi combinat cu polistirenul extrudat şi sau expandat. 

Descriere

Detalii

APLICATII
Renovarea si pastrarea materialelor protectoare de acoperis realizate din carton bitumat, metal, placaje ceramice (tigla)
Materiale hidroizolante de acoperis pe substraturi realizate dintr-un strat de carton bitumat, plasa/strat de armare/ranforsare, membrane textile etc.
Hidroizolare a partilor de subsol ale cladirilor (de exemplu sub plăcile de la cota ±0,00 sau inferioare în subsoluri, garaje, parcaje subterane, demisoluri, fundaţii) dar şi pentru terasele circulabile/necirculabile, balcoane, logii şi alte suprafeţe exterioare tip terasă
Izolare hidrofobica a partilor situate sub cota ± 0,00 la subsoluri, demisoluri şi alte zone sau elemente îngropate parţial sau total ale cladirilor (de.ex. la fundaţii)
BENEFICII
Se aplică şi lucrează pe suprafete uşor umezite şi uscate
Nu curge de pe suprafeţe verticale
Nu contine solvenţi 

DATE TEHNICE

PARAMETRII

Temperaturile de aplicare

+5oC la +30oC

Culoare

neagra

Grosimea stratului

~ 1mm

Consistenţă

substanţă densă tixotropică

Timp de uscare pentru un strat

până la 6 ore

Consum - amorsare / grunduire

0,2 – 0,5 kg/m² pentru 1 strat

Consum - hidroizolare

0,8 - 1,2 kg/m² pentru 1 strat

Nr. de straturi la amorsare / grunduire

1 strat

Nr. de straturi pentru hidroizolare

2 – 4 straturi, în funcţie de cerinţe şi de metoda de aplicare

 

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.