Pentru Casa Garantat

CENTRALA ELECTRICA PROTHERM RAY 21 KW

Mai multe poze

CENTRALA ELECTRICA PROTHERM RAY 21 KW

PRET: 2.450,00 Lei
SKU: HELROYELECEL21K (0)

Centrala termica electrica Protherm Ray 21 kw cu alimentare la 380 V.
Producator: Protherm Cehia
Garantie: 3 ani

Fisa tehnica Protherm Ray 21 kw.pdf
Centralele termice electrice Protherm Ray ofera o posibilitate moderna pentru realizarea incalzirii apartamentelor sau a caselor familiale. Ele ofera un confort ridicat prin nivelul de zgomot foarte redus, prin automatizarea completa si prin faptul ca practic nu necesita intretinere. La livrare, aceste centrale termice electrice Protherm Ray sunt deja echipate cu elementele de masura, protectie si control necesare unei functionari in deplina siguranta si parametrii optimi. Sunt echipate cu sistemul de control.
Avantajele utilizarii energiei electrice:
- retea de alimentare cu energie electrica foarte vasta;
- nu produce emisii de noxe, nu dauneaza mediului, deci poate fi utilizat chiar si in zone protejate din acest punct de vedere;
- nu necesita aer de combustie;
- nu necesita cos de fum pentru evacuarea gazelor de ardere;
- reglajele sunt simple, iar reactia la acestea este rapida si eficienta;
- confort ridicat in functionare.
Unitate electronica centrale termice electrice Protherm Ray :
- asigura cuplarea graduala a puterii, astfel incat sa se evite suprasolicitarea reletei electrice;
- asigura functionarea automata a pompei pentru a asigura utilizarea in mod eficient a intregii cantitati de caldura continuta de agentul termic;
- pompa ramane in functiune inca 2 minute dupa oprirea centralei, pentru a utiliza energia acumulata in centrala termica electrica in sistemul de incalzire.


Description

Detalii

Centrala termica electrica Protherm Ray 21 kw cu alimentare la 380 V.
Producator: Protherm Cehia
Garantie: 3 ani

Specificatii tehnice
Putere termica: 21 kW/h – Putere electrica: 21 kW/h
Suprafata incalzita (Hmed = 2.5m): 185 mp
Alimentare: 380 V.
Curent nominal (intensitate maxima)-sigurante: 50 A
Protectie centrala termica electrica : IP 40
Curent nominal (intensitate): 43 A
Randament central termica electrica: 99,5 %
Presiune minima: 1 bar
Presiune creata de pompa: 0.5 bar
Presiune maxima: 1.7 bar
Vas expansiune: 10 litri
Presiune maxima apa: 3 bar
Presiune minima apa: 0.8 bar
Temperatura apei tur: 85*C
Racorduri -tur/retur: 3/4 "
Racord golire: 1/2 "
Dotari:
schimbator de caldura cilindric din otel;
Pompa de circulatie;
Senzor de presiune:
Vas de expansiune 10 L;
Supapa de siguranta
Panou de comanda digital;
Gabarit:
Sectiune minima conductorcupru 380 V: 10 mm
Latime: 41 cm
Inaltime: 74 cm
Adancime: 31 cm
Greutate: 34 kg

Centrala termica electrica Protherm RAY 21 Kw .
Poate functiona in modul cel mai economic.
Posibilitatea legarii in cascada.
Service simplu.
Conectarea puterii graduala.
Control colectiv de la distanta (HDO).
Nivel de zgomot redus.
Design modern.
Noua serie imbunatatita de centrale electrice Protherm RAY - ofera o posibilitate moderna pentru realizarea incalzirii apartamentelor sau a caselor familiale. Ele ofera un confort ridicat prin nivelul de zgomot foarte redus, prin automatizarea completa si prin faptui ca practic nu necesita service. La livrare ele sunt deja echipate cu elementele de masura, protectie si control necesare unei functionari in deplina siguranta si parametrii optimi. Spre deosebire de modelele standard, cazanele RAY sunt echipate cu sistemul de control HDO.
Avantajele utilizarii energiei electrice:
- retea de alimentare cu energie electrica foarte vasta;
-centrala electrica Protherm Ray nu produce emisii de noxe, nu dauneaza mediului, deci poate fi utilizat chiar si in zone protejate din acest punct de vedere; -centralele electrice nu necesita aer de combustie;
-nu necesita cos de fum pentru evacuarea gazelor de ardere;
-la centrala electrica Protherm Ray reglajele sunt simple, iar reactia la acestea este rapida si eficienta;
-confort ridicat in functionare.
-Centrala electrica Protherm Ray asigura cuplarea graduala a puterii, astfel incat sa se evite suprasolicitarea reletei electrice;
-Centrala electrica Protherm Ray asigura functionarea automata a pompei pentru a asigura utilizarea in mod eficient a intregii cantitati de caldura continuta de agentul termic;
-La centrala electrica Protherm Ray pompa ramane in functiune inca 2 minute dupa oprirea centralei, pentru a utiliza energia acumulata in centrala termica electrica in sistemul de incalzire.

 Cuplarea centralelor electrice cu boilere indirecte pentru preparare ACM
Noile centrale electrice Ray pot fi conectate la boilere indirecte pentru preparare apa calda menajera. Pentru a asigura comunicarea corecta dintre centralele electrice si boiler este necesara utilizarea unei vane cu trei cai motorizate.
Centrala electrica Protherm Ray 21 kw - Conditii de instalare si exploatare Instalatia electrica (atat la cladirile noi cat si la cele vechi) trebuie sa fie corect dimensionata pentru un consumator de putere si efectuata de o persoana autorizata in acest sens. Montarea efectiva a unei centrale electrice trebuie astfel efectuata incat acesta sa fie accesibila ulterior pentru service, respectiv pentru a realiza legaturile la retea.
Pentru a beneficia de garantie, punerea in functiune si serviceul trebuie efectuat de o persoana autorizata in acest sens de catre producator, cu respectarea prevederilor din instructiuni si din certificatul de garantie. Aceasta persoana va efectua si instruirea beneficiarului legat de modul de exploatare. Pentru exploatare nu este necesara o pregatire electrotehnica.
Centrala electrica Protherm Ray 21 kw nu va fi instalata in zone cu umiditate ridicata (ex. bai, spalatorii, etc. ). Va fi instalata astfel incat sa existe posibilitatea umplerii, respectiv golirii in siguranta a sistemului.
Se va acorda atentie deosebita realizarii impamantarii pentru protectia la electrocutare.
Centrala electrica Protherm Ray a fost construita in conformitate cu standardele (AA5/AB5), CSN 2000-3, CSN 33200-5-51 pentru functionare in medii cu temperatura intre +5 ÷ +40 grdC, umiditate pana la 85%.
Centrala electrica Protherm Ray 21 kw - Fixarea pe perete
Fixarea pe perete se recomanda a se efectua prin intermediul setului de fixare livrat cu centrala electrica. Dupa fixarea in perete a diblurilor se va aseza centrala electrica pe suportul special (fara carcasa din tabla), se vor executa legaturile, dupa care se va monta carcasa.

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.