Pentru Casa Garantat

AMORSA ROST 1L

Mai multe poze

AMORSA ROST 1L

PRET: 5,00 Lei
SKU: HELACMVOPAMOR1L (132)

PREZENTARE ŞI PERFORMANŢE:
Amorsă pe bază de polimeri acrilici speciali în dispersie apoasă, aditivi de conservare si finisare, apă. Consolidează suportul pentru finisare, confera aspect uniform vopselei, reduce consumul de material de finisare (vopsea, tencuiala decorativa, etc.), mareste aderenta vopselei la suport si formeaza bariera la saruri.
Produsul este avizat de către Consiliul Tehnic Permanent Pentru Construcţii prin Agrementul Tehnic nr. 002-04/1084-2009.
UTILIZARE:
Se utilizează pentru amorsarea suprafeţelor de constructii noi (beton, caramida, tencuieli, gleturi de var/ciment sau ipsos, gips carton si adezivi de termosistem), cu scopul de a consolida suportul pentru finisare. 

Descarca fisa tehnica:  Amorsa_ROST.pdf

Description

Detalii

Pregătire produs
Se dilueaza cu apa de la 1:1 ÷ 1:4 , în funcţie de porozitatea suportului Se omogenizează înainte de aplicare.
Pregătire suprafata - suprafeţele pe care se aplică amorsa trebuie să fie uscate (maturate), curate, lipsite de praf sau grăsimi; - betonul si tencuielile minerale (gleturile de var / ciment ) se lasă să se usuce timp de 28 de zile de la punerea în operă si se indeparteaza efluorescenta prin actiune mecanica sau decapare acida; - adezivii de termosistem se usuca minim 7 zile; - gleturile de ipsos se usuca conform recomandarii producatorului si se slefuiesc.
Atentie! Nu se combina cu alte produse. Nu se aplica peste straturi de vopsele pe baza de solvent, zugraveli de var sau huma. Dupa uscare, amorsa nu trebuie sa formeze pelicula lucioasa. In cazul in care s-a format, aceasta trebuie slefuita. Nerespectarea instructiunilor de aplicare poate modifica aspectul si calitatea acoperirii.
Număr de straturi 1 – 2, functie de porozitatea suprafetei
Randament teoretic de aplicare 20 – 35 mp/l/ 1 strat (functie de tip suport, mod de aplicare si grad de diluare)
Pierderile de material în cursul preparării şi aplicării variază şi trebuie luate în considerare suplimentar. Ele depind de metoda şi condiţiile de aplicare, forma, mărimea, textura şi profilul suprafeţei vopsite.

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.