Pentru Casa Garantat

ADEZIV TAPET UNIVERSAL 150 g

Mai multe poze

ADEZIV TAPET UNIVERSAL 150 g

PRET: 12,00 Lei
SKU: HELTEMADZTAP150 (1567)

ADEZIV PENTRU TAPET
Adeziv de calitate superioara pentru lipirea tuturor tipurilor de tapet, inclusiv a celor grele, lavabile si din vinil. Se dizolva rapid, fara cocoloase. Gata de folosire dupa 10 minute, lipeste puternic.
Pregatirea suprafetelor : Substratul trebuie sa fie ferm, curat, neted, uscatsi absorbant. Indepartati tapetul vechi. Ungeti in prealabil suprafetele proaspat tencuite sau foarte absorbante. Pentru a preveni ingalbenirea, este recomandata ungerea prealabila a peretilor cu pasta diluata (vezi proportia de preparare in tabel).

Description

Detalii

Instructiuni de utilizare: Varsati continutul unui pachet in apa conform tabelului si agitate pana la obtinerea unei paste omogene. Dupa 10 minute agitati din nou energic. Acum pasta este gata de utilizare. Ungeti tapetul pe lungime cu o pensula, in functie de absortie, bine si uniform. Nu uitati imbinarile (marginile). Lasati pasta sa fie absorbita in hartie inainte de a o aplica. Pentru tapetul de vinil : dupa aplicarea pastei, rulati tapetul incepand de la mijloc pentru a evita uscarea colturilor. Indepartati imediat pasta in exces prin tamponare cu un burete umed.

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.