Pentru Casa Garantat

ADEZIV POLIFIX POLISTIREN EXPANDAT 25 KG ITAL-KOL

Mai multe poze

ADEZIV POLIFIX POLISTIREN EXPANDAT 25 KG ITAL-KOL

PRET: 0,00 Lei
SKU: AD POLIFIX (379)

 Adeziv pentru fixarea si spacluirea placilor de polistiren expandat. Mortar adeziv si masa de spaclu pe baza de ciment Portland, nisip cuartos, agregate selectionate si aditivi hidrosolubili destinat montajului si spacluirii placilor din polistiren pentru realizarea sistemului de izolare termica si fonica pe fatada cladirilor.


Consum specific: la lipirea placii 4,5 kg/m², la spacluire 3,5 kg/m².


 

Description

Detalii

Mortar adeziv si masa de spaclu pe baza de ciment Portland, nisip cuartos, agregate selectionate si aditivi hidrosolubili destinat montajului si spacluirii placilor din polistiren pentru realizarea sistemului de izolare termica si fonica pe fatada cladirilor. 

Mod De Utilizare

Materialul se prepara prin amestecarea mecanica a unui sac de 25 kg pulbere cu 6 l (240 ml/kg) de apa curata si rece, doar in recipiente curate si adecvate, pana la obtinerea unei paste omogene. Amestecarea se face timp de 2 minute cu un dispozitiv rotativ mecanic, si se amesteca pana la obtinerea unei paste omogene, si fara aglomerari. Pasta obtinuta se lasa cca. 10 minute si apoi se reamesteca 1 - 2 minute, dupa care se poate utiliza. Pasta obtinuta prin procedeul de mai sus, se poate utiliza maxim 90 minute dupa reamestecare.

Tehnologia de aplicare a produsului

Suprafetele pe care se monteaza cu POLI-FIX placile din Polistiren de fatada trebuie sa fie: plane si netede, cu aderenta la mortare pe baza de ciment, curate, fara fisuri rezistente, compacte si lipsite de parti friabile, uscate. Inainte de montare pe fiecare placa din polistiren se aplica mortarul preparat pe margini si in interior in 5 - 8 puncte. Spacluirea se executa dupa minim 2 zile si maxim 7 zile de la montajul placilor din polistiren. Daca de la montajul placilor din polistiren si pana la spacluirea lor au trecut mai mult de 15 zile si deci acestea au fost supuse la raze ultraviolete, suprafata lor se va slefui si curata de praf inainte de spacluire.

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.