Pentru Casa Garantat

ADEZIV M 51 BCA 25 KG EUROMGA

Mai multe poze

ADEZIV M 51 BCA 25 KG EUROMGA
PRET: 13,50 Lei
SKU: AD BCA M 51 (0)

Mortar recomandat pentru realizarea zidariilor portante din blocuri din BCA sau a peretilor despartitori neportanti din placi din BCA.  Are o compozitie controlata si intarzie trecerea apei din material in blocul de BCA. Are o aderenta superioara la compresiune.

Descriere

Detalii

Stratul suport

Blocurile de B.C.A. vor fi desprăfuite și umezite înainte de a fi puse în operă.

Preparare

Conţinutul unui sac de 25 kg se adaugă în aprox. 5,5 litri de apă curată şi rece şi se omogenizează. Prepararea se recomandă a se executa în malaxorul pentru mortare. Pentru cantități mici se va utiliza o bormașină la care este atașat un mixer pentru mortar. Pentru obținerea performanțelor maxime ale tencuielii este necesară reamestecarea după 5 min

Aplicare

Mortarul preparat se va aplica pe feţele blocurilor de B.C.A. curăţate de praf şi umezite în prealabil, cu o mistrie zimţată cu înalţimea dinţilor de 10 mm sau cu mistria specială pentru B.C.A. Poziția blocurilor de B.C.A. poate fi ajustată în decurs de 50 de minute de la zidire. La punerea in operă se vor respecta normele şi standardele în vigoare. Conţinutul unui sac este suficient pentru zidirea unui 1 m3 de zidărie cu grosimea de 22 cm, sau a 1,2 m3 de zidărie cu grosimea de 20 cm.

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.