Pentru Casa Garantat

ADEZIV INJECTABIL FIS VS 300 T - FISCHER

Mai multe poze

ADEZIV INJECTABIL FIS VS 300 T - FISCHER

PRET: 91,00 Lei
SKU: HELPFXSCU44102 (-27)

Adeziv injectabil fischer FIS VS 300 T ( 300 ml )- Fixare fara tensiuni, pentru cantitati mai mici.
Aplicare
Cu tub de sita:
Blocuri de caramida cu goluri, caramizi cu goluri din piatra de calcar. Captuseli si alte materiale de zidarie cu goluri.
Fara tub de sita:
Beton, beton usor, piatra bruta, caramizi pline, caramizi pline din piatra de calcar, piatra ponce, materiale de constructie solide (pline).
Potrivit pentru:
Masini, grilaje, usi, balustrade, console, tevi, instalatii sanitare, lavoare, suporturi pentru cabluri, structuri metalice etc.
Avantaje
- Adeziv hibrid fara stiren, nepoluant.
- Se potriveste si la pistoalele de injectare cu o singura tija.
- Se amesteca in tubul de mixare static.
- Pentru adezivul FIS VS 100 P nu este nevoie de pistol de injectare. Adezivul se aplica prin insurubarea manuala a pistonului. Cantitate redusa (100 ml) pentru lucrari mici.
Descriere
Adezivul FIS VS cu doua componente, din rasina sintetica, poate fi folosit la orice tip de material de constructii si la toate metodele de montare. Se pot obtine forte de intindere maxime. Datorita fixarii fara tensiune se poate lucra si la distante mici de la margine. Pot fi fixate cu usurinta in beton tije filetate, bare de otel pentru beton, elemente metalice profilate etc. In cazul materialelor de constructii solide (pline) se introduce o cantitate determinata de adeziv in interiorul gaurii, apoi se introduce in gaura tija care urmeaza sa fie fixata. In cazul materialelor cu goluri se foloseste un tub de sita, cu ajutorul careia se poate economisi o cantitate semnificativa de adeziv. 

Descriere

Detalii

 

Pareri

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.